fokus: inspiration & lärande

föreläsare & utbildare

De senaste 10 åren har jag föreläst på alla slags scener och företag. Adrenalinkicken av att stå på Oscarsteatern inför nästan 1000 personer med mina föreläsningar om bland annat stresshantering, sömn och lycka är beroendeframkallande. Likväl uppskattar jag lika mycket de mindre sammanhangen med möjlighet till dialog. De senaste åren har jag haft cirka 100 föreläsnings- och utbildningsdagar per år. Och jag tröttnar aldrig, tycker det är fantastiskt roligt att möta människor på det sättet.

Mina föreläsningar finns i två olika format. Dels färdigt definierade föreläsningar som vanligtvis är en timme långa (se nedan). Jag har även möjlighet att i dialog med dig/er utgå från dessa föreläsningar men skräddarsy dem utifrån era önskemål och behov. Då finns det även möjlighet att låta föreläsningen vara upp till tre timmar lång och med inslag av bikupor och egen reflektion.

MINA FÖRELÄSNINGAR:

SÖMNSKULDEN - Det är dags att vakna upp!

GENERATION STRESS(AD) - en föreläsning om stresshantering i en ny tid

SLOW DOWN! - att välja (bort) med omsorg i en digital omvärld

Kontakta mig på info@carolinewiklund.se eller på 0704- 33 75 90 för mer information om innehåll, upplägg och prisförslag.

MINA kurser & workshops:

I rollen som utbildare har jag både tagit fram, genomfört och förfinat kursmaterial inom områdena karriär- och kompetensutveckling och de senaste åren framförallt inom personlig utveckling och ledarskap. Jag har även i olika projektgrupper tagit fram digitala kurser och centralt utbildningsmaterial som gått ut i hela landet.

Jag kommer att samarbeta med NFI under 2020 och erbjuda kurser i bland annat "stresshantering i arbetslivet" samt "leda på distans" i deras regi. Jag erbjuder även kurser och workshops som är skräddarsydda utifrån era behov och önskemål.

De områden jag utbildar inom är svåra samtal, feedback, stresshantering, konflikthantering, coachande förhållningssätt, leda på distans, framgångsrik kommunikation och arbetsglädje. Se även de aktiviteter jag erbjuder inom ramen för rollen som arbetsmiljökonsult.

© Copyright www.carolinewiklund.se