Ring, klocka ring. Ett år har just passerat, ett nytt har påbörjats. Från 2015 tar jag med mig många fina minnen, från små och stora händelser. Det mest värdefulla som skedde under förra året är nog faktiskt att det blev året då jag hittade den rena och okomplicerade kärleken till min mamma. Ju sämre hon blir, desto mer öppnar sig mitt hjärta för henne. Jag är inte längre orolig för hur det kommer att bli den dag hon går bort för min kärlek till henne är ren och jag tror att hon känner det. Till dig som kanske liksom jag har haft många, ibland svåra, tankar kring relationen till en eller båda av ens föräldrar vill jag från hjärtat säga att min övertygelse idag är att det aldrig är försent för att älska ♥ Om man vill. Om man inte vill behöver man förstås inte kämpa sig blå för att älska bara för att det finns blodsband som länkar oss samman. Men för egen del är jag idag oerhört tacksam för att jag, 37 år gammal, fann den enkla kärleken till min mamma.
 
Kikar bara in en snabbis ikväll, vi har myskväll här hemma med film och familjetid. 2015 blev ju också året då jag hittade tillbaka till bloggen och åter fann glädjen i att skriva här. Till dig som läser här inne så hoppas jag att du vill följa mig här de kommande tolv månaderna och jag önskar dig den allra bästa starten på detta år!
 
Med hopp om ett magiskt 2016 ♥ ♥ ♥
Tove

Jag önskar dig ett jättefint 2016! Jag ser mycket fram emot att fortsätta läsa din väldigt fina blogg med kloka tankar, mycket känslor och personlig touch på allt. Bästa bloggen! Kram

Svar: Tack snälla, får nästan ta och spara din fina kommentar och plocka fram då och då under året <3

Ett magiskt 2016 till dig Tove, kram!!!
Caroline

Anonym

Ser fram emot ytterligare ett år av kloka reflektioner och nedslag i verkligheten ❤️
Önskar dig och de dina ett magiskt år!
Kram Erika

Svar: Tack detsamma till dig Erika!!!
Jag hoppas att du får precis det 2016 som du önskar dig <3 Och jag ska göra mitt allra bästa för att fylla bloggen med meningsfullt innehåll under året :-)

KRAM
Caroline

Bella

Vill önska dig ett riktig gott nytt år och jag hoppas 2016 blir en fint år för dig på alla sätt.

Blir så glad när jag läser att du fått ro i din relation med sin mamma att du kan känna kärleken, jag idag en mycket bättre relation till min mamma än vad jag haft tidigare, den har varit riktigt illa och det känns så gott inombords att vi hittat ett sätt att förhålla oss till varandra med respekt och kärlek idag, inte alltid helt enkelt men det är så mycket bättre än innan så jag är nöjd.

Har inte läst bloggar på ett tag och har idag suttit och läst ikapp hos dig och blir så tagen när jag läser om den hemska våldtäkten du varit med om, så starkt av dig att dela med dig av din upplevelse och har man inte upplevt det du gjort kan man inte förstå fullt ut mer än att det är bland de absolut värsta man kan uppleva och inget man önskar ens sin fiende.

Jag har skrivit det innan, men du är verkligen en klok inspirationskälla, dina inlägg är alltid läsvärda och jag uppskattar att du skriver om även det dåliga i livet om svårigheter, även om jag så klart önskar dig allt gott och blir glad över att läsa att du är lycklig i din kärleksrelation och har det fint med barnen, det är du så värd!

All kärlek till dig under 2016!

Många kramar Bella

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress