Några av de skönaste stunder jag vet är när jag och Menge slår oss ner i soffan med varsin stor kopp rooibosthé, några rutor mörk choklad och ett (eller flera) avsnitt av en riktigt bra serie på TV. Gärna i kombination med fotmassage. Av mina fötter, alltså ;-) Nu ligger tjejerna nedbäddade med paddan i min säng och den stunden är kommen. Mys ♥
 
Ikväll gjorde vi fondue till oss fyra, det är verkligen nostalgi för min del. Vi åt alltid köttfondue varje nyårsafton när jag växte upp och då var det fest med stort F... Obligatoriska tillbehör för min del (sedan barnsben) är dillchips, flera olika sorters dipsåser från Estrella och så måste det finnas både oxfilé och fläskfilé. Jag beräknade visst maten för sisådär 10 personer ikväll så vad jag ska göra med alla rester imorgon får jag fundera på. Vi hade utöver ovan uppräknade godsaker även kycklinglårfilé, bratwurst, prinskorv, bearnaisesås, örtsmör, pommes pinnes, vitlöksbröd, paprika, lök, minichampinjoner och körsbärstomater. Puh. Men gott var det och jättemysigt att äta på det sättet med tjejerna.
 
Imorse testade jag för övrigt ett pass på gymmet som jag inte varit på tidigare, cage. Det är 30 minuter högintensiv träning vid olika stationer där man kör i 50 sekunder och sedan har man 15 sekunder på sig att gå till nästa station. För mig är en sådan grej att gå en liten bit utanför komfortzonen, att testa tuffa pass på gymmet som jag tror ska vara läskiga innan jag väl har provat (var samma sak första gången jag gick på crossfit). Och så tror jag att jag ska vara svagast av alla och inte kommer att klara av övningarna. Som om att någon skulle bry sig om en sådan sak, hur som helst :-) Det är något jag vill ha med mig under det här året, att vara extra modig och testa saker som får mig att växa litegrann. För det är ju jäkligt gött efteråt.
 
Ha nu en fortsatt riktigt fin helg, den första detta år ♥ ♥ ♥
 
KRAM
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress