Började dagen ute på Arlanda flygplats med en riktigt god kokoslatte, kul att det kommer fler och fler alternativ till vanlig mjölk på caféerna! Jag jobbar en del med några från personalen på SAS och coachar dem, vi har väl träffats nu i tre år. Väldigt roligt, det är ett gott gäng och jag trivs verkligen i den miljön. Arlanda kommer nog alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta, har några fina "kärnminnen" därifrån (ni som har sett den underbara barnfilmen "Insidan Ut" vet vad jag menar).
 
För övrigt så är det en sak jag ALDRIG hinner med på morgnarna och det är att fixa mitt hår som ni kan se ;-) Jag tvättar det, slänger ihop det i en knut och sedan släpper jag ut det någon gång på förmiddagen, totalt oborstat. Jag vet inte varför, är bara inte intresserad av att håret ska "piffas" men samtiidgt inser jag ju att jag går omkring som en risbuske om dagarna, haha.
 
Ska snart åka iväg på veckans tredje yogapass, laddar lite inför min och Menges kommande helg på Frötuna gård där vi återigen ska tillbringa tre dagar på yogaretreat med fantastiska Malin Sävstam. Ska bli helt underbart!!! Flera timmar yoga varje dag, vegansk kost som smakar ljuvligt, Malins inspirerande föreläsningar och lite lyxtid i hamanbadet. Förra gången vi var där var jag nyoperad (livmodertappen) så jag fick inte vara med på det meditativa badet men denna gång hoppas jag kunna skita i den där jävla bältrosen och riktigt njuta av ett härligt turkiskt bad (utan tvagning, förvisso...). Jag kanske ska tillägga att utslagen/blåsorna är torra och fina så att ni inte tror att jag ska besudla badet och de andra deltagarna med "helveteselden" som sjukdomen så träffande kallades för förr i tiden. Och fortfarande heter i Danmark och Norge, minsann :-)
 
Nej, nu är det dags att hoppa i yogakläderna och sätta mig i bilen. Hoppas att du har och får en riktigt skön kväll, stor kram!
Tove

Hoppas ni får en fantastisk helg! Låter fullkomligt underbart att ha det framför sig :) Själv försöker jag varva ner inför operation av myom i livmodern imorgon. Narkos för första gången i mitt liv och det känns läskigt. Det är verkligen något som förändrats i mig under sjukskrivningen, jag har så mycket närmare till mina känslor, rädsla, glädje, ilska etc etc. Hade jag stått inför den hör operationen i våras/somras när allt var som stressigast o intensivast hade jag bara kört på utan att känna. Det är såklart väldigt värdefullt att jag har kommit närmare mina känslor, det är jag innerligt tacksam för men just ikväll skulle jag vilja tygla mina könslor lite mer ön vad jag lyckas med ;)

Ha en fin yogahelg!

Kram!

Svar: Godkväll Tove!

Jag ska tänka på dig imorgon <3 Du kanske tycker att jag är tokig men jag är allt lite avis på dig som ska få sövas... Jag tycker att det, just i den stunden det sker, är otroligt rogivande. 100 % avslappning i hela kroppen och samtidigt är du i de tryggaste av händer.

Det kommer att gå hur bra som helst, glöm bara inte att fokusera på din andning hela dagen när du känner dig lite stressad eller orolig. Långa, sköna andetag som får din kropp att slappna av. Du är trygg. Allt kommer att gå jättebra. Bär med dig tankar som stärker dig.

Och var tacksam över att du har återfått din förmåga att KÄNNA. Att LEVA. Inget annat betyder något, i slutändan. Det är ditt liv, här och nu. Och du är levande, på riktigt. Det är en tuff väg att komma dit, det ska gudarna veta. Men det är f*n värt besväret, är min upplevelse i alla fall... Hellre lever jag fullt ut och möter även livets mörka stunder med öppna ögon än att låta åren passera med skygglapparna på. Då slipper man se mörkret, absolut, men man missar även det helt fantastiska ljuset...

En stor kram till dig, starka och kloka kvinna :-)
Caroline

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress