0

Livshjulet

Dessa dagar då jag har haft möjlighet att kombinera arbete hemifrån med tid med mina tjejer slår det mig (återigen) hur oerhört viktigt det är att få till en livssituation där de viktiga delarna får tillräckligt mycket utrymme. Vilka bitar det är som är viktigast varierar ju naturligtvis till viss del över tid. För några år sedan var vänner en både mer omfattande och viktigare bit än vad det är idag. Jag menar inte att jag inte värdesätter mina vänner och jag har en illusion om att de kommer att ta en större del av mitt liv om några år igen. Just nu, i mitt liv, är det fem bitar som jag värdesätter allra högst. Dessa bitar är barnen, jobbet, Magnus, träning och hemmet ♥ Vilka är dina viktigaste bitar just nu? Fundera gärna på det en stund och checka av med dig själv om du har tillräckligt mycket tid för dessa delar i ditt liv.
Jag behöver göra några justeringar. Jobbet ska tonas ner lite till förmån för mer träning och mer aktiv tid med barnen. Hemmet vill jag också lägga mer energi på, jag trivs väldigt bra med lägenheten och inredningen men jag vill ha bättre ordning och mer tid för att pyssla med småsaker här hemma. Jag tror att det kan bli bra. Det känns bra.
 
Härliga höst. Dessa dagar, alltså. Detta måste vara den oktober som är allra vackrast sedan jag föddes för 37 år sedan i alla fall :-) Plötsligt känns ju hösten som det nya svarta, eller hur?
 
Jag gick upp sex och satte mig med jobbdatorn i ett par timmar. Känns lyxigt att klockan inte ens är nio och jag har hunnit med en hel del redan. Nu ska jag ta en stund och plocka undan här hemma, sedan blir det frukost och ett yogapass på gymmet. Därefter ska jag fokusera på min kommande stressföreläsning i eftermiddag. Drömde om den inatt, att jag inte var tillräckligt förberedd... Det kanske var mitt undermedvetna som talade till mig, att den behöver fokuseras på idag.
 
Hoppas att du har och får en riktigt härlig torsdag! Stor kram ♥

Liknande inlägg

Kommentera här: