Det finns två saker i kombination med varandra som jag älskar. Nä, tre saker faktiskt. Det är en tågstation (i väntan på ett X2000-tåg till Stockholm från exempelvis Göteborg), klassiska smørrebrød och ett glas iskallt bubbel. På samma gång, alltså. Det är verkligen njutning för mig ♥ I eftermiddags efter dagens föreläsning om framgång på Elite Park Avenue Hotel i Göteborg blev det just den här kombon.
Favoriten numero uno är gubbröra med matjessill, lovely!!! Men ärligt talat så går de ned allihopa :-) Jag har dragit ner lite på köttet (inte helt, dock) och försöker välja medvetet när jag beställer mat. Det är inte så svårt i Göteborg eftersom där vill jag helst äta fisk och skaldjur. Och halv special med gurkmajonnäs, förstås. Men det hanns inte med denna korta vistelse utan får bli nästa gång :-)

Snart läggdags, ville bara kika in och skriva några rader först... Igår åkte jag ner till Göteborg, träffade lilla mamma (och pappa) en stund på kvällen, därefter blev det middag på hotellet, en skön natts sömn på mitt fina rum, hotellfrukost, ladda och så 90 minuter  "Skapa din egen framgång" för 120 medicinska sekreterare. Åhhhhhhh, jag vill köra fler frilansuppdrag!!! 2-3 stycken i månaden runt om i landet hade varit perfekt ♥
 
Sov sött, vi hörs snart igen!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress