På väg hem från två dagar på hotell Blommenhof i Nyköping. Föreläste om lycka igår kväll och höll i en workshop för chefer idag. Tacksam över att jag får bidra till människors välmående och utveckling, det ger mig näring varje gång ♥
 
Drömmer mig tillbaka till förra helgens retreat, vill åka på ett till så snart jag kan. Timmarna som tillbringades i yogasalen, den veganska kosten, föreläsningarna, samtalen, lugnet. Det var så välgörande för min kropp och själ. Yogan är onekligen en livsstil, en filosofi, och jag vill utforska den (och mig) än mer. 
 
De fem yogiska grundprinciperna avslappning, medveten kroppsträning, medveten andning, medveten kost samt medvetna tankar täcker in så mycket av det som jag tror skapar ett högre medvetande och ett, på riktigt, rikt liv. Tillsammans med de delar jag föreläser om kring att få inre lycka i sitt liv. Att ha goda relationer, en meningsfull sysselsättning, ett positivt förhållningssätt, vara nyfiken och lära sig nya saker, ha ett högre syfte (spiritualism) samt verka i en trivsam miljö/omgivning.
 
Det är egentligen inte så komplicerat även fast det för många av oss ändå är svårt emellanåt. Och jag tror att de yogiska principerna är grunden, fundamentet. För genom att följa dem bygger vi den allra, allra viktigaste relationen i våra liv. Är den inte solid så riskerar vi att bygga vi korthus.
 
Jag har hittat en väg för mig, som jag vill fortsätta att gå på och utforska. Jag är tacksam för det. Har du hittat din väg? Går du på den? Om inte, vad är det som ska till för att du ska göra det? 
 
Du bär på svaren, de finns inom dig. De gör ju alltid det. Det är i alla fall min övertygelse ♥
Mia kusin

Du är så klok kusin

Tycker du ska skriva en bok. Ser fram emot att läsa den. 😄

Kram

Svar: Tack fina <3

Ja, det kanske får det bli det en dag :-) Då har jag i alla fall en läsare, hihi.

KRAM
Caroline

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress