Äntligen har jag beställt en ny yogamatta ♥ Efter att ha läst recensioner och framförallt funderat på färg (svårt val visade det sig) har jag bestämt mig för en röd matta från Jade Yoga. Jag beställde den från My Karma och där kan man läsa om färgen röd:
 
"Färgen står för kärlek, grundförtroende och säkerhet. Den står även för passion, energi, hetta och styrka. Rött har mer personliga associationer än någon annan färg."
 
Det känns väldigt bra, min nuvarande yogamatta har inte alls bra grepp och den köpte jag för säkert 7-8 år sedan för kanske 200 kronor. Jag använder den inte så ofta utan går mest på yogaklasser på gymmet. Som tur är tränar jag på ett toppenbra gym där de har många olika yogaklasser men jag vill köra mer frekvent här hemma också. Som det är nu tycker jag att jag får in för få pass, såväl yoga som annan träning, och jag vet ju att jag måste börja träna hemma för att få ihop vardagen. Hälften av tiden har jag tjejerna och då kommer jag i princip aldrig iväg, bara om Menge stöttar och passar tjejerna under tiden jag tränar.
 
Nu har jag haft några lata timmar i soffan med webshopping och Homeland medan min finaste Menge har julpysslat tillsammans med tjejerna. Så nu ska jag ta mig ur soffan, kanske gå en rask promenad och sedan fixa lite inför vår söndagmiddag. Hade planerat för lasagne men det var visst ingen sugen på så nu behöver jag tänka om. En mustig, het och god soppa hade varit perfekt men jag är ingen hejare på att "trolla fram" just soppor. Så vi får se vad det blir, helt enkelt :-)
 
Ha en fin kväll, kramar!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress