17 november 2015

Flowers & Dishcloths

Min dag

Dagens bästa var en vacker bukett med rosor som väntade på mig när jag kom hem, från världens finaste Menge förstås ♥♥♥ I övrigt känner jag mig ikväll som en våt, sliten, sur, grisrosa, gammal, slängfärdig disktrasa. Ni ser ju själva, vackra blommor och sliten brutta ;-) Hua, tur att jag bara bjuder er på en bild....
 
Jaha, roligare än så blir det inte idag. Vill förstås skriva om yogaretreaten jag var på i helgen, helt fantastiskt, men ärligt talat så måste den här disktrasan lägga sig. Annars vet jag inte hur det ska gå imorgon... Jag gruppcoachade 17 personer hela dagen igår, har varit kursledare idag, ska återigen vara kursledare imorgon, därefter åka tåg till Nyköping, föreläsa om lycka på kvällen, hålla workshop med ett chefsnätverk på torsdag och sedan mötesdag hela fredagen.
 
En dag ska jag dö, alla andra dagar ska jag leva.
Eller....
En dag ska jag dö, alla andra dagar ska jag slava ;-)
 
Någon dag ska jag vila i alla fall. Någon dag.
 
Love 2 U all ♥
Fru H

Vilka underbara rosor du har fått! Jag älskar doften på just rosor. Vilken fin man du fått in i ditt liv, så glad för din skull!

En lite annorlunda fråga kanske, men om man skulle vilja komma i kontakt med dig utan att skriva här på bloggen, har du någon mail där man kan nå dig? Kan vara en jobbmail eller vad som helst!

Kram Fru H

Svar: God morgon!
Bor på hotell inatt och fick passande nog bo i "rosrummet", haha ☺️ Fast det slår förstås inte att få äkta varan av någon man tycker om...

Du kan maila på sistercarro@hotmail.com om du vill, ser fram emot det!

Ha en fin dag, kramar 💚
Caroline

Ulrika

Tack för en MYCKET bra föreläsning i Nyköping igår, så mycket tänkvärt! Ska verkligen ta till mig av dina tips!
Ha det så bra, hoppas på att få höra dig igen, någon gång!

Svar: Hej Ulrika!

Tack för att du tar dig tid och skriver här, det blir jag verkligen glad för ☺️ Och vad roligt att du tyckte om kvällen, jag tyckte också att det var härliga energier i "bikuporna" och i rummet.

Ha en riktigt fin (regnig) torsdag, kram till dig!
Caroline

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress