The art of life

publicerat i Min dag;
Sådant här pysslar min darling med i smyg medan jag tittar på TV ♥ Han är osedvanligt romantisk måste jag nog tillstå. Jag vill dock poängtera att jag har en filt över benen, det är inte mina lår som är enorma :-)
 
Kvällen igår var ganska oharmonisk och natten likaså, har sovit dåligt ett tag nu. Låg och vred mig i flera timmar och alla "måsten" rusade runt i huvudet. Ikväll har jag en mycket bättre känsla i kropp och själ. Har tränat med min PT idag, varit hos sjukgymnasten, ätit en god middag på stan med vänner och haft grymt effektiva timmar på jobbet. Och som grädde på moset, skjuts hem och vad jag gör just nu... Ja, det ser ni ju på Menges konstverk här ovan.
 
Imorgon drar jag till Malmö, tredje och sista omgången på min lilla föreläsningsturné där jag är en av föreläsarna på "Forum för medicinska sekreterare och vårdadministratörer". Ser fram emot denna roadtrip och ser också fram emot en härlig helg därefter. Jag har beställt en favorit i repris till fredagskvällen, samma middag som serverades på yogaretreatens första kväll för två veckor sedan. En otroligt god soppa som heter ribollita (finns massa recept på nätet) och till efterrätt en smarrig gluten-, laktos- och äggfri kladdkaka gjord på svarta bönor som serveras med vispad sojagrädde.
 
Det blir ganska korta inlägg just nu men jag tänker att det ändå är roligare att skriva något kort varje dag än att inte skriva alls. Hoppas att du har haft en fin dag och får en skön torsdag, kram!