Snart ett år med dig...

publicerat i Caroline filosoferar, Kärlek, Njutbart, Personligt;

Idag är det en vecka sedan lilla mamma fyllde 80 år och hela familjen samlades för att fira henne. Igår åkte jag, Magnus och tjejerna ner till Göteborg för att hälsa på och laga lunch till henne och pappa. Funderar på om jag kan få till en lösning med jobbet framöver för att få möjlighet att jobba i Göteborg en eller ett par gånger i månaden. Vill finnas tillgänglig mer än vad jag kan göra just nu när hon kommer att flytta till ett äldreboende framöver ♥
 
Egentid. För vissa är det tydligen kontroversiellt att prata om och framförallt att ta sig sådan tid. Fy sjutton, HUR kan man vara så egoistisk att man ska ta tid enbart för sig själv när barnen är små??? Ja, alla gör vi väl så som vi tycker är meningsfullt och bra. Jag behöver tid för mig själv ibland och försöker att ta den också. Och det har jag sällan haft dåligt samvete för. Vilket är skönt, det finns så mycket ändå här i livet  att bry sig om och ansvara för.
 
Nu har jag förvisso inte mina barn hälften av tiden så jag får ju mer tid för mig själv än vad jag skulle önska. Men det finns ändå stunder då jag känner att jag behöver lite rymd. Lite tid i tystnad för mig själv. Just nu är en sådan stund och det är otroligt skönt att bara sitta i en fåtölj och göra det som jag känner för. Vilket just nu är att blogga.
 
Vädret till trots så njuter vi av lata dagar på landet. Magnus kom hit i söndags kväll och det är jättemysigt. Vi kompletterar varandra väldigt bra och jag känner mig så harmonisk och glad tillsammans med honom. Det är snart ett år sedan vi träffades och det ska vi fira ordentligt. Och jag ska fira att Magnus har stått ut med mig hela det här året ;-) Jag träffade honom när jag var nyskild och jag hade varit i en annan (komplicerad) relation ett tag. Jag var ganska tilltufsad av tomma löften och lögner från den nya mannen. Så det har tagit ett tag för mig att släppa allt det gamla, det skedde kanske först till 100 % för bara någon vecka sedan. Men nu är jag fri i kropp och själ och det ska jag fira ordentligt om några veckor när vår årsdag kommer.
 
Nu ska jag dock lämna fåtöljen för den här gången och hälla upp ett glas rött, sätta på soft musik och börja med kvällens heta korvgryta som vi ska ha till middag.
 
Ha en härlig kväll, kramar.
 
Uppdatering...
Brorsan ringde precis nu när jag skulle öppna kylskåpsdörren och bjöd oss på middag i andra huset, vad mysigt. Livet är magiskt, eller hur ♥ ♥ ♥