Om ingenting speciellt...

Liljor, mina favoritblommor sedan många år tillbaka <3 Sedan augusti förra året har jag fått en ny bukett den 16:e varje månad vilket är den dag då jag och Magnus träffades för första gången... Romantiskt, ja. Jag har träffat en man som är mer godhjärtad och omtänksam än vad jag trodde kunde finnas där ute, Det är fint, att få vara föremål för någons kärlek på det sättet.
 
Borde inte alls sitta och blogga utan istället förbereda mig inför morgondagens utbildning (håller tillsammans med en kollega tre dagars utbildning i utvecklings- och förändringsarbete). Jag ska strax byta från min privata till jobbdatorn och checka igenom upplägget för morgondagen men det finns något rofyllt över att sitta här med soft pianomusik i bakgrunden och klinka lite på tangenterna, se vilka ord som formas under mina fingertoppar. 
 
Jag önskar dig en fin onsdag. Efter jobbet imorgon ska jag gå till Oscarsteatern och lyssna på Charlie Söderberg som föreläser om "balansekonomi", det ska bli intressant. Dels eftersom jag behöver balans i min ekonomi (haha) och dels eftersom jag föreläser rätt mycket själv så tycker jag alltid det är intressant att analysera andra föreläsare. Senast lyssnade jag på Kjell Enhager, han är väldigt underhållande att lyssna på tycker jag, och imorgon blir det en person jag hört gott om men inte lyssnat på tidigare. Går du på föreläsningar när tillfälle ges? Har du någon favorit?
 
Kram <3

Kommentera inlägget här :