Jag har bestämt mig för att pausa kursen i psykologi, det har helt enkelt inte funkat att plugga på halvtid utöver allt annat i mitt liv. Jag kände det nästan direkt att tempot var alldeles för högt för min del, med facit i hand borde jag ha valt en distanskurs på kvartsfart istället. Att plugga ska vara kul och jag läser ju psykologi enbart för mitt eget lärandes skull och då kan jag lika gärna ta mig igenom dessa böcker på egen hand framöver. Jag ska skriva en tredje tenta (har klarat de två första) i januari men sedan pausar jag studierna. När jag väl hade skickat iväg mailet till institutionen kändes det såååå skönt.
Medan jag satt vid skrivbordet i hallen med mina böcker tidigare ikväll hade tjejerna och Menge låst in sig på Majkens rum. Och efter en timme kom de ut med varsin present till mig ♥ Perfekt, nu blev det julfint på skrivbordet också. Ikväll har vi pyntat lägenheten, eftersom jag inte har tjejerna över jul utan åker själv till Göteborg i en vecka vill jag maxa julfeelingen så mycket jag kan dessa veckor.

Godkväll eller godnatt kanske jag ska säga...
 
Jag hade tänkt gå och lägga mig tidigt så att jag kan komma upp en timme före tjejerna för ett yogapass i stillhet men jag är verkligen inte trött ikväll. Jag och Menge har tittat på ett avsnitt av Arne Dahl, efter att ha sett de flesta bra kriminalserierna på Netflix får vi nu ge oss på de mer "osäkra korten" och jag måste säga att trots att serien är långt ifrån exempelvis Bron i kvalitet så är den faktiskt väl godkänd som lättsmält underhållning. Mina (spännande) favoritserier på Netflix är (har varit): Homeland, Sons of Anarchy, Breaking Bad, Dexter, Bron, The Killing, The Shield (var väldigt länge sedan jag såg men har sett att den finns där), The Fall och Walking Dead (finns förvisso inte där längre). Om du har ett tips på en bra kriminalserie som finns på Netflix så hojta till är du snäll ♥ Jag tycker att det är så himla avkopplande att se ett avsnitt på vardagskvällarna när tjejerna har gått och lagt sig.
 
Nä, nu blir det sängen och några kapitel i boken Kärleken är starkare än döden av Malin Sävstam som höll i yogaretreaten jag var på för några veckor sedan. Otroligt härlig kvinna, så mycket livskraft hon förmedlar trots att hon gått igenom en mardröm värre än någon sannolikt kan föreställa sig (förlorade två av sina tre barn samt sin man i tsunamin 2004). Jag läste ut hennes första bok När livet stannar igår kväll och började med hennes nästa direkt efter.
 
Sov sött och ha en fin tisdag!
KRAM
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress