1

Lycka på Cinderella


Att föreläsa är bland det roligaste jag vet ❤️ Ikväll blev det "Lyckas vara lycklig" för drygt 400 personer på Cinderella, Viking Line. Jag har bett min arbetsgivare om att få träffa en retorikcoach framöver för att utveckla mina framträdanden, tror det är grymt värdefullt. Det handlar ju så oerhört mycket om det som INTE sägs när man föreläser. Kroppsspråk, tonfall, tempo, rörelser på scen m.m. Jag hoppas såååååå mycket att jag får klartecken snart. 
 
Ett glas vitt, en ansjovissmörgås, dansband i högtalarna och Stockholms skärgård i bakgrunden. Det är tredje gången i år som jag föreläser på en färja (eller vad säger man, kryssningsfartyg är kanske att ta i...) och jag gillar det. Jag gillar miljön, av någon anledning. Har alltid gjort. Jag och exmaken åkte ibland iväg ett eller två dygn själva innan vi fick barn. Käkade gott, drack drinkar, blev lite packade och hade kul på dansgolvet. Det var tider det, haha ☺️
 
Imorgon blir det jobb igen men ikväll ska jag bara relaxa 😊 Äta middag, lyssna på Arvingarna och kanske ta mig en god drink. Blir finfint.
 
Ha en skön söndag, stor kram!!!

Liknande inlägg

Kommentarer:

1 Anonym:

skriven

Hej! Kan man som privatperson lyssna på dig någongång?

Svar: Hejsan!!!Den 20:e oktober kommer jag att föreläsa på Oscarsteatern i Stockholm och då är det förvisso för Unionens medlemmar men de får ta med sig vänner och bekanta. Så om du känner någon som är medlem i Unionen är det bara att följa med :-) Jag har lite smått börjat med egna uppdrag också men ännu inget som är öppet för alla.
Ha en fin dag :-)
Caroline

Kommentera här: