Rosa drömmar...

publicerat i Tips för lattemammor;
Min nya lägenhet skall bli min fristad, en oas där jag finner lugn och harmoni. Energi och kärlek. Styrka och glädje. Min älskade syster har hjälpt mig mycket i planeringen och en perfekt plan har tagit form hos oss den senaste tiden ♥ Färgvalen kommer att vara vitt, grått och rosa i olika nyanser. Känslan skall vara som att komma in i en romantisk film men utan att det blir för mycket av något. Hemtrevligt och vackert men ändå stilrent och balanserat. I tjejernas rum kommer de kunna krypa upp om kvällarna i varsin fåtölj från IKEA (Jennylund) i detta rosavita tyg. I stort sett kommer jag att möblera hela min fyra på 105 kvm från IKEA med några detaljer från andra märken och jag vågar påstå att det kommer att bli ett av de finaste "IKEA-hem" ni någonsin skådat :-) Håll bara utkik här på bloggen för snart skall ett nytt liv och ett nytt hem ta plats!!!!
 
Vackra ni som läser min blogg och lämnar avtryck här, på Instagram, FB och via mail ♥  Varje ord stärker mig, varje tanke glädjer mig. Ni är bäst!!! Det bubblar i mig, så mycket jag vill skriva om nu när det mesta börjar att falla på plats. Om mina erfarenheter, hur det är att gå igenom en livskris. Hur det är att skapa förändring. Hur "samhället" har skapat normer och värderingar om vad en skilsmässa är/innebär och varför den bör undvikas så långt det är möjligt. Samt andra uppfattningar som också tar plats inom många av oss, en längtan efter den egna sanningen och en strävan efter ett underbart liv. En tro på att kärleken vinner, kärleken till oss själva. Och kärleken till våra medmänniskor.
 
Låt mig få dela alla dessa tankar med dig. Låt mig få inspirera dig, låt mig få dig att ifrågasätta mina val för att skapa dynamik och utveckling. Låt mig få dig att skratta, kanske gråta en skvätt, kanske fnysa, kanske lämna datorn, kanske komma tillbaka till den. Låt mig få ge dig något precis som du ger mig. Jag är du. Du är jag. Så mycket vi delar allihopa och samtidigt är vi unika i varje cell, i varje andetag.
 
//Caroline