2014

Om jag skulle säga en sak om det här året som snart är till ända så är det att jag inte lär glömma det i första taget i alla fall... En skilsmässa. En sorgeprocess. En nystart. Ett nytt boende. En ny kärlek. Ett nytt liv. Och framförallt en ny tillvaro med de vackraste människor som jag kan föreställa mig, mina älskade döttrar Irma och Majken.
 
För ett år sedan befann jag mig i en torktumlare av känslor... Jag visste att jag stod vid klippkanten, smärtsamt medveten om att det skulle bli ett högt fall och med risk för att underlaget inte var mjukt och välkomnande. Men vad är alternativet i en sådan situation? Att gå tillbaka är ett näst intill ett omöjligt uppdrag, stigarna har vuxit igen och fyllts av oigenomträngliga törnbuskar. Stå kvar? Ja, kanske en stund... Men sedan då? Det kan ju också hända att fallet faktiskt får det att kittla i magen, att det inte blir så hårt som i fantastin och att det uppenbarar sig något annat där framför en, väl nere på fast mark igen. Något växande, frodande, nytt.
 
Med facit i hand skulle jag ha gjort en hel del annorlunda under årets första sex månader 2014. Men jag försöker att vara ödmjuk inför det som hände och slutresultatet blev på många sätt bra. De som varit inblandade i den här processen tror jag är lyckligare än då, än innan. För egen del har jag lärt mig mer om mig själv, om andra, om livet det här året än under alla utbildningsdagar jag tidigare tagit del av. Kris. Utveckling. Samma sak, olika begrepp.
 
2015. Jag har så stor tilltro till det nya året. Låt det bli mitt år. Låt mig få göra det jag älskar på jobbet. Att få inspirera andra, på olika sätt. Låt mig få känna kärlek, en enkel och ren kärlek baserad på ärlighet och respekt. Låt mig få njuta med och av mina döttrar, lukta på deras små svettvarma pannor en underbar sommardag vid franska Rivieran i juni. Låt mig få slumra bredvid dem en ruggig marskväll i TV-soffan. Låt mig få möjlighet att träna på olika sätt och stärka upp kropp och själ. Låt mig få utvecklas, glädjas, utmanas, älskas, förundras.
 
Jag önskar dig ett fantastiskt slut på detta år som jag hoppats varit ett värdefullt år, oavsett om du haft din uppmärksamhet på kris eller utveckling. Eller både och. Jag önskar dig en magisk start på 2015. Hur vill du ha det kommande året? Vad längtar du efter? Vad vill du uppnå under nästa år och vad behöver du göra för att lyckas? Vad vill du skriva ner eller säga högt när 2015 närmar sig sitt slut och du ska göra ett bokslut för nästkommande år?
 
Börja med slutet i sikte ♥
 
När jag sitter vid datorn om ett år och summerar mitt 2015 vill jag säga att "det här året kommer jag att minnas som ett av mina bästa år. Jag var den jag ville vara, jag gjorde det jag ville göra och jag är på väg framåt, uppåt, utåt, inåt. 2015 var ett av mina bästa år, någonsin."

Kommentarer :

#1: Susanne

Hej Caroline,
Hittade tbx hit efter att jag tappade dig när du slutade blogga för ett par år sedan. Kul att du börjat igen och att jag hittade hit igen. Måste bara säga att det är så kul att läsa och se att du mår så mycket bättre för det syns verkligen så tydligt i bilderna på dig. En helt annan energi i din blick. Jag börjar smyga mig in här igen för jag gillar dig och det du skriver. :)
Kram från Susanne, som också separerade med två små tjejer och nu lever i nytt förhållande med en lillebror till töserna.

Svar: Hej Susanne!Välkommen tillbaka hit, under 2015 vill jag verkligen blogga mer igen och hoppas att jag kan bjuda på såväl inspiration som eftertanke här på bloggen framöver :-) Tack för dina ord, det känns bra att det inre måendet faktiskt speglar sig i våra ögon, vår hållning, vår framtoning. Jag hoppas att du har fina dagar så här i slutet på julledigheten och välkommen tillbaka när du vill <3
Caroline

skriven

Kommentera inlägget här :