Summertime...

De här sista veckorna innan semestertider är några av de bästa under hela året tycker jag. Det är sommar i såväl teori som praktik och samtidigt ligger den framför oss alla som en utsökt pralin man bara vill sätta tänderna i :-)

Det är ett skönt tempo på jobbet. Coachningar varvas med trevliga aktiviteter (som t.ex. femkamp på Gröna Lund igår med min arbetsgrupp) och solen värmer skönt i nacken när jag sitter vid datorn. Kollegorna droppar snart av för låååånga ledigheter (tror jag har en av de absolut kortaste varianterna på "ynka" fyra veckor, haha) och jag minns känslan från barndomens skolavslutningar där eufori blandades med ett uns av vemod då klassen splittrades för ett evighetslångt sommarlov.

Och om några dagar är det midsommarafton. En dag fylld av traditioner som alla är speciella på sitt sätt och oavsett vart dagen firas har den så här långt alltid varit en dag att minnas. I år blir det ett traditionellt firande med sillunch, dans och levande musik vid en klassisk loge, godispåsar delas ut till alla barn och korna betar rofyllt några meter bort i prunkande hagar. Snaps, grillat, gräddtårta, midsommarkransar, sju sorters blommor och härligt sällskap. Ska bli såååå mysigt!!!

Kommentarer :

#1: Therese

Fin du är! Här är det helt tvärt om sjukt tempo in i det sista, men sen så då ska jag lägga allt på hyllan. Hur ser era sommarplaner ut? kram

Svar: Hallå, hoppas att du har (och har haft) en riktigt skön sommar!!! Är det mycket fokus på huset och båten :-) Skall gå in och kika på din blogg, fick plötsligt en längtan tillbaka till bloggen och att läsa favoritbloggarna... Och hoppas att alla dina grabbar mår bra, stora de måste vara nu!!!
KRAAAM
Caroline

skriven

Kommentera inlägget här :