What lies behind us...

...and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us.
 
Godkväll fina ni ♥
Jag sitter kvar på jobbet fortfarande, skulle ha gått på bio ikväll men det blev inställt så därför jobbar jag undan en del. Skönt! Snart skall jag dock packa ihop mig själv (och mina saker...) och slinka in på Burger King eller Max på vägen hem. Spännande att se vart jag hamnar och hur jag väljer, haha.
 
Skönt att blogga igen, tänk att jag var så inbiten i många år och sedan tappade jag motivationen nästan helt... Men jag tänker som så att när det kommer till bloggen numera är jag helt prestigelös, det får inte bli någon stress och press kring den. Självklart har jag förlorat många bloggläsare de senaste 7-8 månaderna, jag hopaps i och för sig att en del hittar hit igen om jag börjar blogga mer frekvent men det finns ändå ett gäng som tittar in regelbundet och det är himla kul förstås!!! Det känns faktiskt rätt så speciellt ochär en anledning till att gnistan ligger där inne i det omedvetna och pyr fortfarande, väntar på mera bränsle så att den får omvandlas till en sprakande brasa igen :-)
 
Hoppas att du har en skön kväll, tisdagkvällar tycker jag om. Har alltid gjort det faktiskt, jag tycker det är mysigt att göra något speciellt på just tisdagar. Ta ett långt bad när tjejerna somnat, äta choklad och kolla på en bra serie, krypa upp i favoritfåtöljen med en bok eller åka på 75 yoga. Har du någon kväll i veckan som inte tillhör de där typiska myskvällarna och som du vurmar lite extra för?
 
KRAAAAAAAAAM
 
 

Kommentarer :

#1: Cecilia

Hej,

Jag hade nästan gett upp hoppet om att du skulle blogga igen, men har tittat in varje dag. Det lönade sig! :)

Angående veckodagen, så måste det bli fredagsmyset för min del. En avslutad arbetsvecka bakom sig och hela helgen framför sig!

skriven
#2: Sanna

Men du, känn ingen press! Du är sparad som "favorit" på datorn och jag tittar in lite nu och då oavsett om du bloggar varje dag eller var tredje månad :)

Kram!

skriven
#3: Bella

Så roligt att du är tillbaka i blogglandia, du vet att jag saknar dina inlägg när du pausar. Ta hand om du nu och låt inte bloggen stressa dig!!

Kramar Bella

skriven
#4: Mira

Kuuuul att du bloggar igen!! :)

skriven
#5: mammansprinsessor

Kul att du bloggar igen ;) jag tittar in titt som tätt.
Kram

skriven
#6: Söderböna

Jag hoppas du fortsätter förgyller oss med några kloka inlägg på bloggen då och då. Härligt att ha en sån dag mitt i vardagsveckan, jag har ingen speciell så men tycker att alla vardagar kan förgyllas. Kan tänka mig att ha ett rullande schema om inte annat, ena veckan måndag för njutning och egentid, veckan därpå infaller den på en tisdag..:-) Kram!

skriven
#7: Petra

Vad kul att du börjat blogga igen! :)

skriven
#8: Millan.S

Hoppas du kommer tillbaks, saknat dina inlägg i bloggvärlden!

Gör som du känner och orkar.
Vet att det är tufft med att vara mamma, fru, dotter, svärdotter osv + sköta hus och hem.

Kram en trogen bloggnörd!!

skriven

Kommentera inlägget här :