What lies behind us...

publicerat i Caroline filosoferar, Min dag;
...and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us.
 
Godkväll fina ni ♥
Jag sitter kvar på jobbet fortfarande, skulle ha gått på bio ikväll men det blev inställt så därför jobbar jag undan en del. Skönt! Snart skall jag dock packa ihop mig själv (och mina saker...) och slinka in på Burger King eller Max på vägen hem. Spännande att se vart jag hamnar och hur jag väljer, haha.
 
Skönt att blogga igen, tänk att jag var så inbiten i många år och sedan tappade jag motivationen nästan helt... Men jag tänker som så att när det kommer till bloggen numera är jag helt prestigelös, det får inte bli någon stress och press kring den. Självklart har jag förlorat många bloggläsare de senaste 7-8 månaderna, jag hopaps i och för sig att en del hittar hit igen om jag börjar blogga mer frekvent men det finns ändå ett gäng som tittar in regelbundet och det är himla kul förstås!!! Det känns faktiskt rätt så speciellt ochär en anledning till att gnistan ligger där inne i det omedvetna och pyr fortfarande, väntar på mera bränsle så att den får omvandlas till en sprakande brasa igen :-)
 
Hoppas att du har en skön kväll, tisdagkvällar tycker jag om. Har alltid gjort det faktiskt, jag tycker det är mysigt att göra något speciellt på just tisdagar. Ta ett långt bad när tjejerna somnat, äta choklad och kolla på en bra serie, krypa upp i favoritfåtöljen med en bok eller åka på 75 yoga. Har du någon kväll i veckan som inte tillhör de där typiska myskvällarna och som du vurmar lite extra för?
 
KRAAAAAAAAAM