Bär alla vägar till Rom???

publicerat i Carolines jobb, Personlig utveckling, Personligt;
 
Började skriva på ett inlägg i lördags men blev aldrig klar så nu raderade jag hela texten, den kändes liksom inte så aktuell längre... Får se om jag kommer på något nytt och fräscht att skriva :-) Har haft en väldigt intensiv dag på jobbet med fyra coachningar så nu varvar jag äntligen ner med lite godis och bra musik i bakgrunden (just nu spelar jag Burn med Ellie Goulding, ny favorit), tjejerna studsar studsmatta hos grannen (vi har inte köpt någon vilket på ett sätt känns rätt så skönt men samtidigt älskar ju tjejerna att studsa så de hade säkert gjort det en del istället för att kolla på Netflix varje kväll om vi köpt en, kanske nästa sommar...).
 
De senaste veckorna har jag haft mycket fokus på mitt jobb, så glad att jag jobbar som coach för varje dag är en kompetensutvecklande dag i och med att jag får höra om olika människors tankar och erfarenheter. Jag har efter snart sju år som coach på heltid träffat så otroligt många spännande människor och funderar över vad jag skall göra med alla de insikter jag fått under åren. Skall jag skriva en bok? Starta eget i någon form och börja föreläsa? Eller jobba vidare på min arbetsplats på heltid och fortsätta coacha i några år till?
 
Vad är det jag vill uppnå egentligen? Jag har sedan länge kommit fram till att mitt kall (eller vad man nu skall kalla det) är att hjälpa människor. Få andra att hitta tron på sin egen förmåga och få tillgång sin inre glöd. Sin inre motor. För om inte den är påslagen kommer vi inte så långt... Hjälpa människor att ta ut sin riktning i livet och sätta fart för att komma dit de vill. Och jag tror att jag är ganska duktig på det. Jag älskar fortfarande mitt jobb men tanken slår mig allt oftare vad jag vill göra i framtiden, vart kan jag göra största möjliga skillnad med mitt liv, min kompetens?
 
Det finns ju såklart olika vägar att ta i livet för att uppnå samma sak, samma tillstånd. Om jag vill uppnå glädje, energi och trygghet kan jag göra det på så många olika sätt. Men vad vill jag uppnå genom mitt jobb... Kanske vill jag skapa glädje, energi och trygghet även för de som jag träffar. Ja, så är det nog!!! Det var en intressant tanke som kom till mig just nu, att det är samma tillstånd jag vill ha i mitt liv som jag vill hjälpa andra att uppnå.
 
Vilka är dina tillstånd? Vad är viktigast för dig att uppnå i livet? Och vad vill du ge till andra? Enkla frågor. Men ack så viktiga ♥