Min favorittid på året!!!

publicerat i Personligt;
Godkväll fina, fina ni som fortfarande kikar in här med jämna mellanrum!!! Hoppas att ni "instagramar" också för där är jag rätt så aktiv med bilder och små inlägg så gott som dagligen men då vår dator (ja, den ger mig gråa hår) vill samarbeta ungefär en gång av hundra blir det mestadels aktivitet via telefonen sedan en tid tillbaka. Och ni kanske undrar; Varför köper människan inte en ny dator??? Ja... Vi börjar landa i det även om det känns så himla retligt att vi köpte en (dyr) Sony Vaio för mindre än två år sedan och så har den brakat ihop på alla tänkbara och mindre tänkbara sätt redan...

Nåväl, det var ju inte datorn jag skulle skriva om :-) Hösten är här igen och vardagen rullar på, riktigt skönt tycker jag! Jag älskar hösten, tycker alltid att den har varit en tid för nystart och speciellt dessa soliga septemberdagar fyller mig med energi. Hoppas att du också njuter av sensommaren (är det denna tid som kallas för brittsommar?) och har fått en bra start på hösten!

Jag har mitt fokus på att få ihop vardagen med hämtningar, lämningar, tid med familjen och tid för jobbet. Kombinerat med min utbildning och träning. Jag försöker komma iväg på ett par pass i veckan, zumba för att tanka glädje och energi och medicinsk yoga samt pilates för att tanka kraft och lugn. Det blir oftast färre pass än jag önskar men jag fokuserar på de gånger jag kommer iväg och är glad för de stunderna, det känns ju betydligt bättre än att vara besviken över de tillfällen som inte kommer till stånd. Såklart :-)

Jag hoppas att du har en riktigt skön kväll! Här hemma blir det strax en kopp yogithé, ett par rutor mörk choklad med havssalt och jobbmailen som gör mig sällskap denna afton.

STOR kram och på återseende ♥

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Cecilia:

Hej,
Blir lika glad varje gång jag upptäcker ett nytt inlägg!
Följer dig inte på Instagram, har inte riktigt förstått mig på det ännu. Jag är ju över fyrtio och hänger inte lika snabbt med i det nya, ha-ha! Får väl sätta mig in i det....
Kul i alla fall att du är tillbaka!
/Cecilia

Svar: Hej!!! Lite sent svar på din kommentar ;-) Tack för dina positiva ord, de gjorde mig verkligen glad!!! Klart du skall fixa ett instagramkonto, du kan vara helt passiv om du känner för det och bara följa dina favoriter :-)
Hoppas att vi "ses" här igen, ha en skön fortsatt torsdag och KRAM!!!
Caroline

2:a kommentar, skriven , av Malin:

Hej här med! :-) Glömmer nästan bort bloggen nu när du uppdaterar flitigare på Instagram! I don't blame u... har haft 2-3 bloggar själv och bara lyckats hålla liv i dem i ett par veckor, hihi! Håller med om hösten, älskar den här årstiden! Ha nu en finfin helg!

/Malin

3:e kommentar, skriven , av Bella:

Hej fina bloggvän!

Jag blir så glad när jag hittar ett nytt inlägg här, saknar dina dagliga uppdateringar. Jag har inte kommit igång med Instagram än, men det verkar som många bloggare går över till det så det är väl snart dags för mig också :)

Hoppas allt är bra med dig och att du hittat en bra balans i vardagen.

Många kramar Bella

4:e kommentar, skriven , av Bella:

Hej!!

Hoppas allt är bra med dig!!

Jag har blivit med ny telefon och har äntligen skaffat instagram :) Jag har hittat dig och det är jag som heter kikkiblom, min sambo kallar mig alltid för Bella så det är därför jag kallar mig så på bloggen och i med att jag skrivit mycket om mina sjukdomar har jag känt mig lagom anonym där med mitt smeknamn.

Kraaam Bella

5:e kommentar, skriven , av Fru H:

Hej där!
Vill bara kika in och säga hej och att jag inte övergett din blogg (kommer aldrig ske!). Jag har inte kommenterat på länge länge länge nu men har fått mitt andra barn och det är full rulle här hemma med två små rackare. Ja, du har ju också två tjejer och vet vad jag menar:-).

Men jag kollar dig med jämna mellanrum och blir alltid lika glad när du skrivit något. För mig får du skriva hur ofta eller hur sällan du vill. Jag kommer att kika in och kolla dig oavsett med jämna mellanrum!

Ha det bra under favorittiden hösten (ja och sen också förstås) idag skiner solen på mig även om det är många moln på himlen också! Eftermiddagen bjuder på promenad med dubbelvagnen (hade ni en dubbelvagn också när tjejerna var små?) och en tur och kolla in lite djur vilket alltid är uppskattat av min stora tjej!
Kramar

Kommentera inlägget här :