13 oktober 2012

Tur och Retur

Personligt

Vackra oktober, dagar som dessa slår hösten de andra årstiderna med god marginal. Nej, jag ångrar mig förstås. Jag tycker att alla årstider är fantastiska på olika sätt och framförallt för att de tillsammans skapar en helhet som innehåller varenda färg, form och känsla som tänkas kan!!!

Efter en veckas utbildning är jag upprymd, trött, pigg, glad, fundersam, förväntansfull, nyfiken och har fler tillstånd inom mig men som jag inte kommer på just nu :-) Det har varit en fantastisk vecka på många olika sätt och jag är både glad över och ledsen för att utbildningen snart är till ända, i slutet på november då jag går min sista modul som student. Den 30:e november har jag nämligen planerat att ta emot mitt certifikat och gå ut i världen som certifierad kommunikolog, med en kompetens att se vilka "nycklar" som kan användas i olika situationer för skapa förändring och dynamik. Att på ett enkelt sätt kunna analysera vad som gör att en situation blir som man önskar och vad det är som ligger till grund för att det blir på ett annat sätt än man tänkt sig. Vad man kan lära i varje ny situation för att kunna ta med sig rätt "nycklar" in i framtiden och få det resultat man önskar oavsett om det gäller mig som individ, en grupp, en organsiation eller någon annan systemnivå. En dag snart skall jag skriva mer utförligt om vad det innebär att vara kommunikolog (utifrån min förståelse), vilken kompetens man då förvaltar och vad som kännetecknar kommunikologin!!!

Jag hoppas att du har en riktigt härlig lördag, stor kram ❤

Vackra Stavern och vilket väder det har varit den här veckan, sol i stort sett varje dag :-) Hotell Wasilioff där utbildningen tar plats ligger nästan vid havskanten och är väldigt mysigt, jag funderar på att åka till denna kustpärla någon sommar då Stavern tydligen kännetecknas av samma liv och rörelse som många av de Bohusländska sommartillhållen erbjuder.

Inte så tokig utsikt när lusten faller på och träningskläderna åker fram!!!

Bella

Kul med uppdatering av bloggen :)

Önskar dig en skön söndag!

Kramar Bella

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress