Tack för en härlig dag!!!

Nu är jag på väg hem på tåget från Uppsala, har haft en otroligt härlig dag med mina fina vänner Marika, Maria, Christina och Anna och tiden har fullkomligt rusat förbi! Vi började med en fika på Espresso House och därefter en del shopping, vilket uppsving det är att strosa runt i en ny stad! Jag gillar Uppsala, perfekt storlek för att upptäcka under en dag. För min del blev det en mörkblå stickad kofta från Vila (som kommer att passa perfekt till senvåren och sommaren istället för en jacka) samt en jättesöt sommarklänning från samma märke, jeanstights från Cubus (grymt sköna, hade dem igår kväll), två toppar från H&M, en vindjacka till Majken samt några fynd från en härlig butik (Story & Lifestyle) som skall upphöra och starta som webshop istället. Därifrån kom dagens bästa inköp, en urfin sjal från Lilly of Sweden för halva priset.

Nu lyssnar jag på en av mina absoluta favoritlåtar True Colors (med Ane Brun) och känner lite skönt vemod över livet, kärleken, vänner och familj. Livet är vackert!!!

Hoppas att du har haft en riktigt skön lördag, stor kram till dig ♥ Och ursäkta trist bild samt dålig bildkvalitet, tagen i sista stund inne på toaletten, haha...

Kommentarer :

#1: Fru H

Vilken härlig dag du haft! Skönt att få shoppa själv, utan någon liten person som sällskap, ibland. Och så roligt med en tjejträff, man blir alltid så pigg och glad efteråt av allt roligt prat och fniss! Jag har en att se fram emot i maj, längtar redan hihi...

Hoppas på en skön söndag för dig och familjen!

Kram

skriven
#2: Carolines hemligheter

Fru H:

Det var en riktig energiboost att få en dag tillsammans med nära vänner och hinna med mycket prat (såklart) i kombination med shopping, fika och god middag! Nu har vi bokat in en helg i november för att åka till London och det är ett framgångsrecept tycker jag att planera in kvalitetstid tillsammans med vänner även om det innebär att boka in träffar för ett år i taget :-)Vad skall ni hitta på när ni ses? Är ni "vänner från förr" eller nya bekantskaper som skall träffas? Mysigt!!!Ha en skön ny vecka, stor kram!

skriven
#3: Carolines hemligheter

Jag har också varit i Uppsala en gång men fick bara se Mio möbler, IKEA och Mac Donalds! det sägs att det skall vara en mysig stad!!!!!!!!!!!!!! C

skriven
#4: Carolines hemligheter

C:

Vad lustigt att kommentaren postades med min signatur...Hur som helst, Uppsala är verkligen en mysig stad, åk dit igen vet jag :-)Kram!!!

skriven
#5: Söderböna

True colours är en underbar gammal låt med Cyndiee Lauper när det begav sig men versionen med Ane Brun var också väldigt bra!

skriven

Kommentera inlägget här :