Tack för en härlig dag!!!

publicerat i Vänner & familj;

Nu är jag på väg hem på tåget från Uppsala, har haft en otroligt härlig dag med mina fina vänner Marika, Maria, Christina och Anna och tiden har fullkomligt rusat förbi! Vi började med en fika på Espresso House och därefter en del shopping, vilket uppsving det är att strosa runt i en ny stad! Jag gillar Uppsala, perfekt storlek för att upptäcka under en dag. För min del blev det en mörkblå stickad kofta från Vila (som kommer att passa perfekt till senvåren och sommaren istället för en jacka) samt en jättesöt sommarklänning från samma märke, jeanstights från Cubus (grymt sköna, hade dem igår kväll), två toppar från H&M, en vindjacka till Majken samt några fynd från en härlig butik (Story & Lifestyle) som skall upphöra och starta som webshop istället. Därifrån kom dagens bästa inköp, en urfin sjal från Lilly of Sweden för halva priset.

Nu lyssnar jag på en av mina absoluta favoritlåtar True Colors (med Ane Brun) och känner lite skönt vemod över livet, kärleken, vänner och familj. Livet är vackert!!!

Hoppas att du har haft en riktigt skön lördag, stor kram till dig ♥ Och ursäkta trist bild samt dålig bildkvalitet, tagen i sista stund inne på toaletten, haha...