Instagram

Hej fina bloggvänner!!! Som ni har märkt har jag inte bloggat på över en månad... Jag kommer definitivt tillbaka men den här sommaren verkar bli en bloggfri sådan för min del och det har bara blivit så, kan inte riktigt sätta fingret på varför. Men jag finns på Instagram och sedan någon vecka har jag börjat uppdatera mer frekvent där. Följ mig gärna, carolineshemligheter heter jag :-)

Ha fortsatt härliga sommardagar så ses vi igen hoppas jag!!!

KRAMAR

Kommentarer :

#1: Mira

Det är tur att du finns på insta iallafall =)
Kramis

skriven
#2: Therese

Förstår att det är skönt med uppehåll, själv fick jag ett långt själv då Hugo kastade mannens dator i golvet andra dagen på semestern. Bloggappen funkar inte nåt bra för mig. Hopps ni har en skön ledighet, själva är vi nu hemma i stan. kram

Svar: God morgon!!! Hoppas att ni haft en riktigt skön sommar, har det blivit mycket segling? Jag har inte läst bloggar alls i sommar så jag har ju nästan ingen koll tyvärr... Du måste ju helt enkelt uppdatera mer på Instagram, det är suveränt :-D Vad tror du om ett glas vin efter jobbet någon dag nu när vardagen drar igång? Kanske kan man sitta ute också och njuta lite av sensommaren i sådana fall :-) Ha en riktigt skön fredag och helg, kramar!!!
Caroline

skriven
#3: E r i k a

kanske man skulle ta o skaffa insta ... :-)

Kram

skriven
#4: Inredning

Thanks to sharing.I know That what do you think.so thanks again.

skriven

Kommentera inlägget här :