Det betyder så mycket!!!

Godmorgon! Jag kom hem igår kväll strax efter tiotiden och tillbringade en stund med att prata med Jimmy innan jag lade mig i vettig tid (är det något som skall prioriteras absolut först så är det att få ordning på sömnen, det är helt förkastligt med 5-6 timmar sömn varje natt och ibland ännu mindre). Jag har sovit ganska gott och idag känner jag mig både glad, lättad, orolig, förväntansfull, lite rädd och eftertänksam på samma gång. Att ligga på en akutmottagning i flera timmar och dels oroa sig för sitt eget tillstånd men också se den ena personen efter den andra komma in med ambulans sätter världen i gungning... Det är ju bara hälsan som betyder något i slutändan, ja och kärleken naturligtvis men om du skall kunna älska så måste du leva. Så enkelt är det ju.

Jag vill igen tacka för att ni delar med er av era erfarenheter, era tankar och peppar mig till att hitta fram till prioriteringar som får mig att må bättre. Jag tar till mig av era ord, det är svårt att hitta nya vägar på egen hand. Ibland undrar jag varför jag hamnar tillbaka i gamla hjulspår när jag faktiskt har så mycket insikter, kring mig själv, vad jag behöver, vad det är som inte fungerar och vad som skall förändras/förbättras för att jag skall må bättre. Men jag får se det som tillgångar nu, det spelar ingen roll om jag vetat detta länge för nu är nu och jag är här och jag har stöd omkring mig.

Idag åker familjen till Barkaby, kan tyckas stressande kanske att gå till IKEA och andra affärer men jag ser jättemycket fram emot det. Äta köttbullar, köpa några saker vi behöver, kolla in en ny TV och lite annat skall bli riktigt mysigt. Och sedan blir det en lugn kväll här hemma tillsammans med min älskade familj! Ha en underbar lördag och tack för att ni finns, kramar till er ♥

Kommentarer :

#1: sofi

Brukar sällan kommentera men hoppas du tar det lugnt och allt kommer bli bra

kramar

skriven
#2: Anna S

Visst är det lite stressigt att gå på Ikea mm men det är ju kul också så jag förstår att du har längtat.

Hoppas ni hittar mycket fint!Stor kram!

Anna

skriven
#3: Zandra☆

Men vännen....! Vad rädd om dej och ta väl hand om dej för då mår dina nära som bäst.

Alla styrka och kärlek.

Kramar

skriven
#4: Gabriella-tvillingmamma

Ett klokt val du gjort!!! Bloggvärlden är stressig ..mkt stressig. Bloggar kanske en-två ggr i v mer hinner & prkar jag inte. Har mina hästar, familj & barnen som jag prioriterar före bloggen. Lycka till & var rädd om dig!!

skriven
#5: chaussures vibram

Have an aim in life, or your energies will all be wasted.

skriven
#6: Anonym

Have an aim in life, or your energies will all be wasted.

skriven

Kommentera inlägget här :