God morgon! Just nu ligger jag och Cisse i gästrummet och pratar sedan en timme tillbaka om allt från LCHF, familjen, inredning, skvaller om Cisses tjusiga italienska väninnor och lite annat smått och gott!

På programmet idag står först en god frukost i form av äggröra, rökt lax och färska jordgubbar innan vi sticker upp till Skaftö. Där blir det överraskningslunch som brorsan med familj fixat till och sedan hoppas jag på en långpromenad, "Grötlunken" kallas sedan urminnes tider den bästa promenadvägen i Rågårdsvik :-)

Igår hade vi en härlig dag i stan (bortsett från en sjukt trist lunch, har redan förträngt denna sallad för 124 kronor som till största del bestod av pizzasallad och vattnig majs i en lokal som dessutom luktade avlopp, vi hade siktet inställt på Posthotellet som enligt initierade källor skall vara Göteborgs nya inneställe men det var låååång kö för att få ett bord och vi hittade inget annat roligt ställe vilket sedermera ledde till att vi hamnade på stans sämsta, haha).

Blev det några påsar med angenämt innehåll att bära hem då??? Jodå, jag shoppade faktiskt en hel del inne på framförallt MQ och Lindex och kom hem med bland annat två par nya byxor, en klänning till bröllopet vi skall på i början av sommaren, flera skjortor, blusar och klänningar så nu är våren räddad! Jihoooo ;-)


Hoppas att du har en riktigt skön söndagsmorgon, stor kram!!!

Anki

Vilken snygg klänning!! Är den från Lindex?

Petra

Härligt att få komma bort eller "hem" ett tag och ladda batterierna.Väskan från åhléns var superfin,är själv på väskjakt men denna kunde jag inte finna då jag var ute o letade;)kram o ha det finast.

Pillan

Ser ut som du hittat några riktiga fullträffar! Så kul att ha ett bröllop att se fram emot:)Kram P

Therese

Härligt med sommarnytt! Får se till att få barnvakt då till den 16e dvs näst nästa onsdag :) visst var det då du menade? kram

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress