Har precis slumrat en stund här på tåget vilket nog syns på bilden, haha, och det var såååå skönt att lyssna på gamla favoritlåtar och drömma mig bort en stund... Det skall bli helt fantastiskt att ha några dagar på tu man hand i min hemstad! Jag är lyckligt lottad att ha två sådana, dessutom två fantastiska städer på olika sätt. Göteborg är i mina ögon en stad med mer värme, närhet och högre mysfaktor än Stockholm medan vår huvudstad har ett annat kulturarv, mer puls, magi och storslagenhet. Vilken är den stad som ligger dig varmast om hjärtat, och varför?

Ikväll skall jag träffa Klara som jag lärde känna för över 30 år sedan och som jag delar så otroligt många minnen med! Det skall bli supermysigt att dricka några glas vin, äta gott och bara prata bort några timmar.

I helgen tänkte jag prova på att blogga mer situationsbetingat. Tror jag döper om bloggen till Carolines Snapshots under helgen :-) Hoppas att ni hänger på!!! Tyvärr blir min kommentarsfunktion låst när jag bloggar från min iPhone, får låsa upp den från en vanlig dator, någon annan som har det bekymret?

Åhhhh, nu kommer en av våra bröllopslåtar som min fina vän Maria sjöng i Seglora Kyrka för snart 4,5 år sedan! Snacka om att man kan ankra härliga minnen med hjälp av musik :-)

Tänk alla famnar jag lämnat av längtan till dig. För jag trodde att du fanns och väntade mig. Ja alla dagar jag vandrat, så sorgsen och trött, för att möta den vackraste människa jag nånsin mött.

(Av längtan till dig, Åsa Jinder och Kajsa-Stina Åkerström)


KRAMAR

 

Annas inspiration

Önskar dig en härlig helg i Göteborg!

Många kramar

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress