Skärtorsdagen är snart till ända och jag roar mig med min iPhone medan Jimmy sover bredvid Irma, han somnade under nattningen... Irma har varit lite hängig under dagen, hade feber i morse och jag är orolig för att hon har fått urinvägsinfektion, måste läsa på om det under kvällen för jag vet inte riktigt vad det innebär för barn... Hoppas att hon är bättre imorgon, en skön natts sömn kan ju göra underverk och maken är också lite krasslig så han kan gott få sova vidare inne hos tjejerna!


Från det ena till det andra... Sedan jag började blogga mer frekvent från telefonen känns det mycket lättare att skriva dagligen men samtidigt blir ju inläggen kortare och bilderna får onekligen inte samma skärpa som när jag fotar med systemkameran (jag är så himla sugen på att gå en fotokurs framöver, någon som vill hänga på?)... Jag skulle verkligen vilja veta, föredrar du 2-3 inlägg om dagen med mindre text och bilder tagna med mobilen eller ett längre inlägg med fler bilder varje eller varannan dag (kvalitet eller kvantitet kanske man kan säga), TACK för svar för jag är så osäker på vilket spår jag skall köra på framöver (kommer förstås variera mig ändå men i det stora hela...)!!! 

Hoppas att ni har haft en skön torsdag och kommit igång ordentligt med påskmyset, kramar ♥

PS. Bjuder på lite fler bilder från bloggminglet härom dagen, upptäckte igår att man kan beskära bilder på mobilen, det var ju goda nyheter!!! Så nu har jag roat mig med att "putsa till" dessa en liten stund och rensa bort en del från arkivet, jag älskar att "rensa i röran", det är en liten last jag har :-) DS.

 

pillan

Så himla snygg och "piffig" du är!! Va skoj med lite mingel:)

Variationen är ju bra men såklart alltid skoj med många uppdateringar. Kör på som du känner passar dej helt enkelt!Kram P

Mira

Snygg du är tjejen :). Visst är det smidigt att kunna blogga via telefon, jag brukar göra utkast via datorn så jag får bilder från riktiga kameran men väljer sen ofta att blogga via mobilen.Glad påsk på dig, hoppas det blir precis som du önskar. Stor kram Mira

Söderböna

Åh så roligt att ni var på Efva Attling, jag har jobbat för henne för ex antal år sedan. Jobbade då både i originalbutiken på Hornsgatspuckeln och nere i Birger Jarls passagen som butiken låg i då innan den öppnade på Biblioteksgatan. Har dock inte varit inne i denna butik än för är så sällan där nere men jag måste ta mig ett besök dit snart inom överskådlig framtid och kika lite. Antar att det var något privat bloggevent där kvällstid då som bara var öppet för er? Ha en riktigt skön påsk nu, vi softar hos svärföräldrarna kram kram!

Söderböna

Jo skulle säga att jag tycker det är roligare att ha fler inlägg fast med kanske sämre bildkvalitet då som det blir med mobilkamera men det gör inget för det blir mer autentiskt tycker jag, såvida man inte har en fotoblogg så tycker inte jag det finns någon anledning till att ha perfekta stylade bilder på bloggen det kan bli för uppstyltat och även ta för mycket tid i anspråk av den som bloggar vilket resulterar i färre inlägg, Nä fram för fler mobilbloggar!! ;-) Tack för ordet.

Carolines hemligheter

Söderböna:

Det måste vara en härlig miljö att jobba i, omgiven av vackra smycken dagarna i ända :-) Hoppas att du fick bra rabatt så du kunde shoppa mycket, hihi!Ja, det var ett bloggmingel så det var inga andra i butiken denna kväll vilket var lyxigt för då kunde man "ohämmat" spana in hela sortimentet...Tack för din input gällande bloggen, jag tycker också att det är roligt att uppdatera ofta utan att det krävs så mycket förarbete även om bilderna blir lite mer "basic", bloggen blir ju mer som en dagbok då! Men jag är väldigt glad för feedback för efter bloggminglet då det gavs en del bloggtips fick jag ny inspiration att utveckla och förbättra bloggen och det är ju svårt att veta om jag är på rätt väg utan att få någon återkoppling från er som läser ;-)Ha en härlig påskafton, stor kram till dig!!!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress