En drömshow med Lena Philipsson!

publicerat i Vardagslyx;
Lena Philipsson jubilerar som 25-årig artist och bjuder på en hejdundrande show med full fart från första till sista sekund! Hela hösten kommer hennes "Min drömshow på Cirkus" att spelas torsdagar-söndagar och utan att tveka ens för en microsekund så uppmanar jag er att se den!!! Lena är grym :-) Och håll med om att jag tog en jäkligt cool bild på henne!
Kvällens jag i nyinköpt blus från Åhléns eget märke FRK (ett fynd om jag får säga det själv), med ett glas bubbel i handen samt bästa premiärsällskapet...
...Anna :-) Tack vännen för en superbra kväll som vi avrundade i all hast på McDonalds vid midnatt, kvällens enda minus var nämligen avsaknaden av smarriga snittar som vi trodde var ett givet inslag på en Bindefeldpremiär ;-)

Ja, som ni förstår hade jag en toppenkväll på bästa plats inne på Cirkus bredvid celebriteter som Charlotte Perelli, Pernilla Wahlgren och Linda (Isaksson) Lindorff! Anna måste vara en riktig Starwoman som hade fått typ kvällens bästa platser :-) Jag är ju en person som gillar kontraster så att byta suburben och småbarnsfokuset mot champagne, kändisspotting och galakväll är precis my cup of tea!!!

Dock kom jag hem vid ettiden till en helt förtvivlad liten Majken som höll oss vakna mer eller mindre fram till sex i morse... Vi funderade en liten stund på att åka in till akuten då hon var helt hysterisk men efter Alvedon, påfyllnad av en extra flaska välling samt att vi turats om att bära runt på henne under nattens mörkaste timmar kom hon slutligen till ro. Idag har hon alla de symtom som vi andra tre dragits med i omgångar de sista två veckorna (nu senast Jimmy) så förhoppningsvis lämnar denna influensa våra fyra väggar inom kort!

Jimmy har trots feber, halsont, hosta och allmänt sjukdomstillstånd jobbat hela veckan och dessutom haft en riktigt hektisk sådan (barn av vår tid lever farligt nära gränsen, eller hur...) och jag känner mig också ganska fredagssliten så vi funderar på hur vi skall fira in helgen här hemma ikväll. Jimmy vill dricka bubbel och jag vill vräka i mig smågodis och annat snacks, blir nog att han kör sitt race och jag mitt :-D Hur firar ni in helgen hemma hos er?

Ha en underbar fredagskväll nu med Idol, tacos, snacks, bubbel, läsk eller vad ni nu fyller kvällen med!!!

KRAMAR ♥