Onsdag kväll

publicerat i Min dag;
Kameran har tyvärr inte blivit så flitigt använd de sista veckorna så ni får hålla till godo med en bild från Djurö jag tog härom sistens ;-) Jag vet ärligt talat inte vart tiden tar vägen, både idag och igår har jag inte varit hemma förrän närmare åtta på kvällen och då har jag ändå gått upp tidigt för att åka in till stan... Idag hade jag i och för sig tid för manikyr och pedikyr efter jobbet men vart de sista timmarna tog vägen, det är en gåta!!! Men det känns såååå bra att ha fina händer och fötter igen, det tillsammans med nyklippt hår gör verkligen skillnad för (den mentala) hälsan :-)

Oj då, råkade visst posta inlägget innan jag skrivit klart... Sitter i soffan, lyssnar på julmusik, dricker glögg, äter pepparkakor och har det mysigt! Imorgon är jag egentligen föräldraledig igen (hela december) men blev tillfrågad av chefen om jag kunde vara med på vår teambuilding som dök upp med kort varsel och som den lojala medarbetare jag är tackade jag ja då farmor kunde vara barnvakt :-) Så därför blir det jobb för min del även imorgon men sedan tar jag några veckors paus, tror dock att december kommer att flyga förbi och innan jag hunnit säga julafton är det dags att börja jobba "på riktigt" igen...

Häromdagen köpte jag en ny bilbarnstol från Jollyroom, skall snart åka till affären och hämta den tänkte jag. Efter ett visst funderande fram och tillbaka blev det en Britax Multi Tech II Jet som verkar vara bäst på marknaden utifrån min egen lilla marknadsanalys :-) Jag tror att Majken får ha den till en början och sedan vänder vi den framåt så att Irma får bättre plats för benen och då får Mojks ta över Irmas Britax Hi Way. Köpte även gröna lakan i serien "Moln" till Majkens spjälsäng och några små julklappar till tjejerna. Bra hemsida, har mycket att välja bland och fort gick det med leveransen!

Hoppas att ni får en fin onsdagskväll, massor med kramar till er!