7

Tack!!!

Tack Ann-Louise för en supermysig dag, timmarna bara flög iväg! Lunch, fika, shopping och strosande hanns med men det kändes som sagt som att dagen fullkomligen rusade förbi! Men så är det ju i goda vänners lag, eller hur :-)

Tillsammans med miniplutten Majken, två söta tjejer med en skön inställning till livet!!!

Och så den här lilla trulsen då, min allra finaste lilla Irma ♥

Tack till Ann-Louise för en toppendag och TACK till er fina som lämnat kommentarer till mitt förra inlägg, har läst dem flera gånger om vill jag lova :-) Och med ens kom blogglusten tillbaka, även om de närmaste veckorna är lite speciella med vår resa till Spanien samt allt med packning och flytt till vårt nya hus så skall jag göra mitt bästa för att hinna med bloggen (men ingen stress, ingen press, inga borden och inga måsten utan för att det känns roligt helt enkelt) för nu känns det plötsligt kul igen!

Imorgon skall jag upp okristligt tidigt så jag måste verkligen, verkligen lägga mig nu! Ville bara kika in och skicka över en stor kram och en hälsning... Och ett TACK som sagt!

Hörs snart igen, sov sött och ha en härlig söndag! KRAMAR

Liknande inlägg

Kommentarer:

1 Ann-Louise:

skriven

Tack själv vännen!Hoppas resan gick bra och att ni njuter ordentligt av Medelhavsvärme, stilla dagar, god mat och av varandra! Glöm allt vad flyttlådor heter och när ni kommer hem har ni lite jobb och MASSOR av skoj!KRAM (lite avis är jag ska du veta...)

2 Bella:

skriven

Hej vännen!Vilken mysig feel good dag ni ser ut att haft tillsammans med goa Ann-Louise :)Läste ditt förra inlägg nu och jag hoppas verkligen att du kommer fortsätta blogga, ingen press, ingen stress, inga måsten, bloggen ska vara något kul och inget tvång som ställer krav och väcker prestationsångets och tankar på otillräcklighet, good enough är alldeles tillräckligt!!!Ta hand dig vännen och grattis på mors dag, hoppas din familj firat dig på bästa sättKramar Bella

3 Therese:

skriven

Härlig dag och söta bilder på er! Hoppas helgen varit fin i övrigt. När går flyttlasset? kram

4 Angelica:

skriven

Hej!

Ja ibland behöver man en paus även från bloggen.

Önskar dig en skön resa

kramar!

5 Mia ☆:

skriven

Vilka fina bilder =)Jag känner igen det dåliga bloggsamvetet, har knappt hunnit göra ett inlägg dagligen i min, än mindre kommentera andras =( Men jag läser, det ska du veta! =) Vi får försöka släppa samvetet, och vi som läst din blogg länge försvinner knappast för att du inte hinner med som förr ;)STOR kram!

6 Mira:

skriven

Hej tjejen! Så mysigt ni haft det!Hoppas din lust att blogga kommer tillbaka, gillar dig och din blogg =) (och ja, det går att tidsinställa inlägg på blogg.se oxå. Det är bara att trycka på kalendern vid rubriken och välja datum och tid).Hoppas oxå att veckan din börjat bra!

Massa kramar

7 Fru K:

skriven

Fina Caroline! När flyttar ni in? Vi fick våra nycklar igår, ska måla i veckan och flyttar in nästa helg!

Kommentera här: