Hälsning från Spanien

publicerat i Vårt nya hus;

För en dryg vecka sedan fick vi äntligen nycklarna till vårt nya hus, som vi väntat och längtat under våren!!! Vi gick förstås igenom hela huset på direkten, öppnade alla luckor och dörrar samt inspekterade vår fina trädgård där Irma trivdes som fisken i vattnet :-)

I skrivande stund har vi två målare som under hela veckan och en bit in på nästa från morgon till kväll målar om hela huset samt tapetserar alla sovrum, gästrummet samt en fondvägg i allrummet. Så jag tror att det kommer att kännas som ett helt nytt hus vi flyttar in i under nästa vecka!

Hej på er fina bloggläsare!!! Här kommer en hälsning från ett soligt Spanien, vi lämnade kalla Stockholm tidigt i söndags morse och har ytterligare ett par dagar här på solkusten innan vi styr kosan mot Sjöstaden och 70 väntande flyttlådor ;-)

Jag och familjen har det helt underbart, Irma badar nästan från morgon till kväll i poolen och vi äter gott (har nog redan gått upp två kilo...) samt myser med familjen! Snart skall vi ut och äta middag på en restaurang här i närheten så jag skall hoppa i duschen alldeles strax. Idag har de andra spelat golf på den kända proffsbanan Valderrama som tydligen skall vara en av världens bästa men vi tjejer (förutom farmor förstås som är ett riktigt golfess) har stannat hemma vid poolen och roat oss med diverse badlekar :-)

Hoppas att ni alla har en riktigt skön onsdag, stor kram till er fina ♥