Djurönäset nästa!

publicerat i Carolines jobb;
Så mycket vackra blommor som vi har haft här hemma sedan fotograferingen i förrförra veckan (och nu under visningshelgen) har vi nog aldrig haft förrut och vilken skillnad det blir för ett hem med några färgklickar här och där! Just nu är ju dessutom tulpanerna alldeles underbara så det gäller att passa på :-)

Godkväll på er alla fina bloggvänner där ute! Hemma hos oss spelar i skrivande stund fotbollslandslaget match i bakgrunden och Irma har precis traskat in till sitt med sin lilla hand i mormors, då sprider sig värmen i mitt hjärta... Stor och liten, gammal och ung, mormor och Irma ♥

I morgon avbryter jag min föräldraledighet och åker på utbildning i dagarna tre vilket har stressat mig litegrann då Majken inte velat ta flaskan ännu... Så i eftermiddag bestämde jag mig för det enda rätta vilket är att ta med mig lilltjejen och mamma ut till Djurönäset, även om det blir en kostnad som jag inte räknat med (hotell och logi) så kan jag bara inte lämna Majken här hemma och sticka iväg om jag inte känner mig trygg med att hon får äta ordentligt!

Jag kommer under året att avbryta föräldraledigheten vid ett antal tillfällen då jag blivit antagen till en utbildning som löper under två år och därmed får en ny specialistfunktion på mitt jobb (kommer dock till största del att fortsätta arbeta som coach), det känns otroligt spännande att få förmånen att göra detta och inom två-tre år kunna titulera mig certifierad kommunikolog :-)

Jag kanske får möjlighet att uppdatera bloggen under vistelsen på Djurö, om inte så hörs vi på fredag och jag önskar er en riktigt skön fortsättning på veckan!

KRAMAR