5

Grattis Glamourmamman!

För första gången på många år har vi ingen julgran hemma, vi kommer att flänga omkring en del denna jul och varva "hemma med borta" så då tror jag inte en gran skulle må så bra hemma hos oss... Och jag har inte riktigt landat i tanken att skaffa mig en plastgran även om det med facit i hand hade varit 100 gånger mysigare att ha en fin plastgran än ingen alls... Ja, ja... Det är lätt att vara efterklok för nu känns det lite sent att satsa på en gran! Men systeryster (som numera dyker upp på bloggen av en eller annan anledning så gott som dagligen, hihi) hade förstås väldigt julpyntat hemma (vet ingen som älskar julen så mycket som hon gör) och i år bjuder jag på en bild av hennes gran (visst är väl den av plast, jättefin ju) och hoppas att vi skall få lite granfeeling ändå under stundande högtidsdagar :-)

Nu är tävlingen i samarbete med Happy Gift avslutad och vinnaren blev Nina som hade följande motivering för att vinna ett presentkort på 300 kronor:

Härlig tävling :-) Jag skulle välja en stor rosa anteckningsbok till min underbara kollega. Och en skön Body Souffle till mig själv :-)
Håller tummar och tår!
Kram Nina

Stort grattis till dig och tack till Happy Gift som sponsrade med det fina priset!

Liknande inlägg

Kommentarer:

1 Thereses liv och vardag:

skriven

Vad fint din syster ser ut att ha hemma!

Vi kommer tyvärr inte heller ha någon gran i år men det är pga den enkla anledningen att vår lilla Molly troligtvis hade rivit ner den innan den ens hade kommit upp :) Satsar på gran nästa år istället! Kram

2 Nina - Glamourmamman:

skriven

TAAAAACK!!! Vad glad jag blev :-) Nu ska jag genast gå in och klicka hem presenterna!Kramar Nina

3 Ann-Louise:

skriven

Tror jag måste börja tävla jag med...alla vinner ju!!

Nu har jag bara 2 dagar kvar innan lovet! Yes!!Vill önska dig/er en skön resa!!

Kramar

4 Marie:

skriven

Vilken söt gran din syster har, och vad rött och fint hon julpyntat!

Hoppas du och din fina familj får en mysig jul, kram!

5 Söderböna:

skriven

Vilken tjusig gran! hade tänkt att ha en plastgran här hemma i år (vi reser alltid bort över julen till våra familjer) men det blev aldrig av att vi köpten någon bara pyntet :-)) och nu känns det ju liiiiiiiiiiiiite för sent kanske!

Kommentera här: