Grillkväll & trötthet

Årets första picknick med engångsgrill, korv & bröd och obligatoriskt huttrande på fleeceplädarna :-) Mysigt hade vi och Irma åt hela tre korvar så hon var mer än nöjd med dagens middag!

Ojdå, kom Puckon med på bild också ;-)

Majken sover gärna med fina mössan från Dreggel långt neddragen över ögonen, skönt att sova ute men idag har hon faktiskt fått lite färg på kinderna trots att jag skyddar henne så gott jag kan från solen... Jag vill ju helst inte smörja in henne när hon är så liten, måste nog rota fram Irmas gamla solhattar i helgen!

Utsikten från från vår grillplats för kvällen, jag älskar Sjöstaden på våren och tankar verkligen positiv energi på de dagliga promenaderna här i området!

För en vecka sedan satt jag idag uppkrupen tillsammans med Cisses ena dotter i huset på Västkusten och tittade på Talang 2011, galet vad fort denna vecka har gått!!! Det känns ju som igår... Ikväll kollar jag också på samma program men har lite svårt att fokusera då jag har vansinnigt ont i halsen! Kan inte komma ihåg när jag hade sådan här halsbränna sedan men det är ju hemskt, jag vill inte svälja och försöker undvika det så gott jag kan vilket naturligtvis leder till att jag måste svälja hela tiden... HOPPAS att det går över snarast för jag har varken tid eller lust att vara hängig.

Har en period just nu när jag känner mig vansinnigt sliten, jag önskar av hela mitt hjärta att vissa bitar vill falla på plats och jag kämpar och kämpar och kämpar för att förbättra oddsen men det är tungt att ta den ena besvikelsen efter den andra och jag orkar inte mycket mer nu! Förmodligen är det därför halsen värker, kroppen säger ifrån men vad skall man göra då??? Att lägga sig under sängen och hålla för öronen är ju inte direkt en lösning på bekymret ;-) Det är bara att kämpa på och hoppas på det bästa och jag vet ju naturligtvis att folk har det så mycket kämpigare än jag men när orken tryter så gör den...

Egentligen borde jag tvätta en maskin ikväll och röja undan lite grann men jag orkar bara inte, kanske känns det bättre imorgon igen om jag bara får sova några timmar. Men det är tufft att pendla mellan hopp och besvikelse hela tiden, det tar så mycket på krafterna!!!

Jag hoppas att ni har en fin fredagskväll, kramar ♥

Kommentarer :

#1: Anna

Godkväll! Hoppas att du känner dig bättre i morgon! I morgon är det en helt ny dag:)

Idag när jag kom hem från jobbet låg paketet med min vinst i brevlådan. Trevligt! Vad gott produkterna luktar och jag ser fram emot att börja använda dem. Tusen tack!!! Sköt om dig o familjen.

Kram Anna

skriven
#2: Mira

Hej tjejen! Hoppas det löser sig vad det än är som tynger dig. Försök att vila så mycket du kan och låt inte de jobbiga tankarna ta över.Stor kram

skriven
#3: Ann-Louise

Perfekt middag för en trött mamma med pigga barn! Påhittigt tycker jag och ger barnen fina minnen från Sjöstaden, och det är inte illa!Antar att jag känner till anledningen till din trötthet och förstår att det är mycket pendlande med känslor, tankar, farhågor, undran och det hela blandas om med en dos oro. Önskar jag kunde göra något för dig men så enkelt är det ju inte. Det jag kan göra är ju att vara barnvakt någon gång om du och Jimmy vill/behöver vara ensamma. Kanske gå ut och äta, bio eller något annat skojigt. Säg bara till. Annars ses jag gärna på fika också om du vill prata.

Nu blev det lite Dr Phil, men du hajar vart hän jag vill komma!Lyssna på kroppen nu, skit i tvätten och kurera dig i helgen när Jimmy är hemma och kan ta lite markservice!Stor Kram

skriven
#4: Zandra- ☆

Skickar en massa Kramar och jag hoppas att du får en fin helg med dina nära och kära, och att du kan ladda om lite om bara för ett kort tag. ♥

skriven
#5: Rosahjärtan

Tusen Tack för fina ord inne hos mig på 1 årsdagen av min mammas död.

Känns som vi hamnat i samma typ av "vårdepp". Själv misstänker jag min hormonspiral än något som "hänt" känner mig som en PMS-häxa, men "håll ut sa BM det går över"...Ville bara ge dig en styrkekram!

skriven
#6: Marie

Hej Caroline, hoppas du haft en fin Valborg!

Vet inte vad som tynger dig men jag skickar en massa styrkekramar och hoppas du känner dig bättre både fysiskt och psykiskt snart!!!!

Många kramar från mig! Marie

skriven
#7: Yohanna i Las Palmas

Hej!

Kom förbi här och ville säja hej.

Hälsningar

Yohanna

skriven
#8: Annas inspiration

Hej fina duTråkigt att vara nere & ha ont! Hoppas du får vila i helgen & kan ladda om batterierna. Är det bättre i dag?Har förstått att det hänt något jobbigt i familjen & jag förstår att det tynger dig.Fina bilder på tjejerna! Så tjusigt i sjöstaden men snart han ni det bra i villan :-)Ska bli jätteroligt att träffas IRL!!!KRAMAR I MASSOR

skriven
#9: Cia

Hejsan,

Hoppas du haft en bra Valborgshelg!

Ville bara tacka så mycket för receptet på "Miras Mirakelpaj". Jag gjorde den idag när mina föräldrar och bror med sambo var här på fika. Pajen var väldigt populär hos alla :-).

Hoppas du känner dig bättre snart och får mer energi. Vet mycket väl själv hur problem kan ta på krafterna.

Kram,

Cia

skriven
#10: Carolines hemligheter

Cia:

Vad roligt att du testade receptet, visst blir kakan fantastiskt god? Jag har haft vaniljglass till bägge gångerna och det var varit väldigt lyckat, kommer ju förmodligen att göra den X antal gånger till framöver :-)Tack för din kommentar och hälsning, hoppas att du får en riktigt bra start på nya veckan!KRAMAR

skriven

Kommentera inlägget här :