Grillkväll & trötthet

publicerat i Personligt;
Årets första picknick med engångsgrill, korv & bröd och obligatoriskt huttrande på fleeceplädarna :-) Mysigt hade vi och Irma åt hela tre korvar så hon var mer än nöjd med dagens middag!

Ojdå, kom Puckon med på bild också ;-)

Majken sover gärna med fina mössan från Dreggel långt neddragen över ögonen, skönt att sova ute men idag har hon faktiskt fått lite färg på kinderna trots att jag skyddar henne så gott jag kan från solen... Jag vill ju helst inte smörja in henne när hon är så liten, måste nog rota fram Irmas gamla solhattar i helgen!

Utsikten från från vår grillplats för kvällen, jag älskar Sjöstaden på våren och tankar verkligen positiv energi på de dagliga promenaderna här i området!

För en vecka sedan satt jag idag uppkrupen tillsammans med Cisses ena dotter i huset på Västkusten och tittade på Talang 2011, galet vad fort denna vecka har gått!!! Det känns ju som igår... Ikväll kollar jag också på samma program men har lite svårt att fokusera då jag har vansinnigt ont i halsen! Kan inte komma ihåg när jag hade sådan här halsbränna sedan men det är ju hemskt, jag vill inte svälja och försöker undvika det så gott jag kan vilket naturligtvis leder till att jag måste svälja hela tiden... HOPPAS att det går över snarast för jag har varken tid eller lust att vara hängig.

Har en period just nu när jag känner mig vansinnigt sliten, jag önskar av hela mitt hjärta att vissa bitar vill falla på plats och jag kämpar och kämpar och kämpar för att förbättra oddsen men det är tungt att ta den ena besvikelsen efter den andra och jag orkar inte mycket mer nu! Förmodligen är det därför halsen värker, kroppen säger ifrån men vad skall man göra då??? Att lägga sig under sängen och hålla för öronen är ju inte direkt en lösning på bekymret ;-) Det är bara att kämpa på och hoppas på det bästa och jag vet ju naturligtvis att folk har det så mycket kämpigare än jag men när orken tryter så gör den...

Egentligen borde jag tvätta en maskin ikväll och röja undan lite grann men jag orkar bara inte, kanske känns det bättre imorgon igen om jag bara får sova några timmar. Men det är tufft att pendla mellan hopp och besvikelse hela tiden, det tar så mycket på krafterna!!!

Jag hoppas att ni har en fin fredagskväll, kramar ♥