Irmabus & husvisning

publicerat i Min dag;


Lek och bus på leklandet Lekiz i Åkersberga tidigare idag. Efter en utflykt dit och några timmars Irmabus (jag satt mest och tittade på, lite svårt att röra mig obehindrat för tillfället...) åkte vi vidare på en husvisning i Täby Kyrkby. Vi har ju kollat mest utåt Nacka- och Värmdöhållet (samt Älvsjö/Herrängen/Långbro) tidigare men med tanke på att Jimmys jobb kommer att byta lokaler om ett tag som ligger mer åt detta håll vidgar vi nu våra vyer litegrann :-) Huset var riktigt stort (275 kvm) med utomhuspool (vilket i och för sig inte är något vi specifikt efterfrågar) och en perfekt trädgård för oss som inte har så gröna fingrar men det hade också sina mindre bra sidor märkte vi när vi väl var där. För mycket att fräscha upp i huset med tanke på priset, lågt i tak vilket gav ett ganska mörkt intryck, inte speciellt barnvänlig tomt för små barn med låga murar och fri fallhöjd på cirka två meter till de angränsande tomterna så det blir inget med det! Men det är roligt att kika runt lite, plötsligt en dag springer man på rätt hus till ett acceptabelt pris hoppas jag förstås på!

Söndagskvällen är här, sannolikheten att jag föder de närmaste 3,5 timmarna känns ju inte speciellt stor så vi kan nog räkna med att vi får en liten novemberflicka! En skorpion om jag har koll på stjärntecknen, de är tydligen inte helt enkla har jag förstått så det kanske är en liten tuff tjej som ligger därinne i magen och trycker ;-)

Så går jag då in i min fjärde vecka här hemma imorgon, kanske får det bli en ny sats med muffins och någon till rätt att fylla frysen men medan jag väntar vidare... Nu har jag börjat ställa in mig på att gå över tiden tills dess att jag blir igångsatt (vilket inte är det önskade läget kan jag ju ärligt säga men det kanske är lika bra att ladda mentalt för det) eller så kanske jag bara är skendräktig ;-) 

En enkel och sen middag skall snart fixas till, varm nyponsoppa och smörgåsar står på menyn idag då jag och Jimmy åt en sen extralunch (efter korv & bröd på Lekiz) vid tretiden. Är så himla sugen just på varm nyponsoppa, det var verkligen länge sedan jag drack och det påminner lite om barndomens friluftsdagar i skolan :-)

Hoppas att ni har en mysig söndagskväll, kramar ♥