Carro the Grinch


I morgon tänkte jag inviga min snygga köksmaskin från Kitchen Aid, nu när jag äntligen har köpt en kavel och allt ;-) Vet dock inte riktigt vad jag skall baka, vill ju börja med något relativt enkelt...  Är lite sugen på att testa de här som låter väldigt goda!

Klockan är ju bara lite efter nio, i min värld kunde den lika gärna ha varit tre på morgonen... Helgen innebar ju ännu mindre sömn än vad som är brukligt för en nybliven mamma och jag kan bara inte komma till ro och sova mitt på dagen vilket gör att minuskontot växer och växer (gällande sömnen alltså)... Och trots att jag varje dag säger till mig själv att ikväll MÅSTE jag lägga mig tidigt när Majken har ett sovpass från niotiden så kommer jag lik förbannat inte i säng innan midnatt! Och sedan vaknar hon oftast vid ett, halvfyra, sex och när klockan är halvåtta är det ju dags att gå upp för att hinna med innan vi skall till dagis... Bot och bättring Carro, annars lär du se ut som Grinchen innan du ens fyllt fyrtio ;-)

 

Kommentarer :

#1: lovisa

sv: MEN FY så kallt!

skriven
#2: Linda

Hej!

Vilken fin blogg du har! Har aldrig kommenterat men känner igen mig i det du skriver eftersom jag har en 2månader gammal dotter hemma som som tur är har sovit bra på nätterna nästan från början. Jag var precis som du. Kunde inte sova på dagarna och var på helspänn hela tiden. Hade en svår förlossning och detta är mitt första barn så mycket stress fanns väl i kroppen. Kände hela tiden att jag "måste sova" men kom inte till ro. Kan bara inte sova på beställning. För ca 3 veckor sedan kraschade jag och det gick bara inte att sova alls så nu har jag fått insomningstabletter för att "lära" kroppen att sova igen. Man har ju inga sömnreserver att ta av den första tiden så jag känner igen mig så väl. Hoppas du får ordning på det där med sömnen. Lycka till med allt! Kram

skriven
#3: Michan

Hej

Tack för din kommentar, den var så fin så jag blev alldeles tårögd.Om det som hände Robin så trodde dom att spädbarn kan sova så djupt att dom sjunker in i någon sorts medvetslöshet och han var nerbäddad ordentligt i vagnen så han hade det varmt och mysigt och det kan också bidra till att dom tror att dom är tillbaka i magen. Han regerade inte förren jag skakade honom rejält så då gick jag och oroade mig för att han hade fått shaken baby syndromet i stället. Men det hände aldrig mer, fast jag var ett nervvrak i några veckor och kollade honom oavbrutet när han sov och låg vaken halva nätterna bara för att kolla honom, Läkarna sa att vi föräldrar har en viss förmåga att bädda in barnen för varmt när det är kallt ute och att dom inte ska ligga för trångt för då påminner det om hur det var i magen. det var något jag lärde mig av det som hände annars hade jag aldrig vetat det.

Tänker på dig och hoppas du inte oroar ihjäl dig.

Stor kram.

skriven
#4: Marie - Den moderna familjen

Usch och fy, jag finner inte ord. Vilken hemsk upplevelse ni haft!! Hoppas verkligen ni alla mår bra och inte oroar ihjäl er nu. Jag blir alldeles tårögd och tittar extra många ggr på mitt egna lilla liv, som ju är lika gammal. Jag hade blivit ett nervvrak av en sådan händelse? Men jag antar att det är som du skriver, det tjänar ingenting till och man måste gå vidare och inte oroa sig FÖR mkt.Det hände min bästa kompis också men också bara en gång och allt gick bra. Så försök nu njuta vidare av Majken och bebistiden och unna dig lite mer vila!Själv är jag helt yr av allt nu. Bebis, sjukdomar, födelsedagar och inte minst julen! Jag hinner ju inte ens läsa din fina blogg så ofta längre :)kram!!

skriven
#5: Therese

Hej hallå!! Åhh vilken ursnygg kitchen aid, förstår att suget på att baka infaller rätt lätt när man har en sådan bra hjälpreda..=) Hoppas det blev något smarrigt, kanske ett recpet som vi kan få ta del av?? Ha en härlig veckan med din mamma..

Kramar

skriven
#6: Carolina

haha, min favorit jul-film ;)

skriven
#7: Therese

Jag är inte alls avis på ditt köp :) så skönt att ha nån som tar hand om degen. SV: jo det köptes i usa. Min garderob börjar krympa, måste hitta några fler byxor börjar bli kris. Hoppas ni haft en fin dag. För mig blir det jobb hela kvällen imorgon ska jag ta det lugnare på kvällen. kram

skriven
#8: LiSSaN - WE are FAMILY 4

Känner igen det där med sömnen. Har också svårt att komma till ro på dagarna och ta ikapp sömn. Tar mig en hel timme tror jag - innan jag kommit något djupare i sömn, men jag sover aldrig helt djupt och när jag vaknar är jag nästan tröttare än innan : )

skriven
#9: Emma

HAHA! Du är så rolig Caroline! : - ) Jag tror INTE att du kommer att se ut som Grinchen!!Hur mår ni annars? Har din oro lagt sig lite eller hur känner du de?

Jag förstår dig till tusen att du blir mer orolig när ni upplevt de som ni gjort.Åh så du har köpt dig n kitchen aid! De gjorde du så rätt i. Vad blev de för bak idag?Varma Kramar från mig

skriven
#10: Rebecca

sv: det är en chokladkalender, antagligen med olika hello kitty figurer på, för det var det i första luckan ^^,

skriven
#11: Anonym

Sv: Ja, det är verkligen spännande att det är så nära nu... Precis, jag tror som du skriver, att vi kommer känna att det var självklart att det var hon eller han i magen hela tiden :-)Hoppas ni har en bra kväll! Kram!

skriven
#12: AnnaMalin

Det var jag som skrev innan... :P Brukar stå konstant där annars, men nu hade den texten hoppat bort!

skriven
#13: Malena

Tack för din kommentar!MEN DU! JAG SKÄMS! Har inte varit in här sagt gratti till nyförskottet!! GRATTIS!! :D Va roligt! :)Ja det är svårt att ta tillvara på de där stunderna när man borde lägga sig och vila....Vad tycker storasyster om att få ett syskon? :)Vilken fin köksmaskin! Mna blir inspirerad bara mann ser den! Riktigt snygg!Hoppas att du får vila lite inatt! Lägg dig i tid ikväll! ;DKramar!Kramar!

skriven
#14: Annica

hade så i början men nu har min dotter börjat kliva upp själv och väcker inte mig. ;D

skriven
#15: J I L L I Z

Hej, haft en bra onsdag? :D

skriven
#16: Bella

Blir alldeles förtvivlad när jag läser dina senaste inlägg vännen, har inte läst bloggar senaste dagarna och blir helt kall i kroppen när jag läser om lilla Majkens andnigsuppehåll, hur hanterar man det som förälder, vet inte vad jag skulle tagit mig till om det varit mitt barn, är så glad över att allt gått bra. Hur mår du nu, har du någon att prata med om den oro du ständigt måste bära på? Vill bara krama om dig...Ta hand om dig och din familjStyrkekramar Bella

skriven
#17: dear diary

när jag var i LA fick jag åka rundtur och kolla där dom spelaade in Grinchen!! förresten, skriver du dagbok?http://deardiaryconfessions.blogg.se

skriven
#18: Britta Bloggar

Åh en sån ska jag också köpa när jag får ett större kök...

skriven
#19: cecce

Läste nyss om M:s livlöshet och fick rysningar. Tack och lova att det gick bra! Förstår om du vill kolla henne hela tiden nu....Å så blir jag riktigt avis när jag ser din Kitchen Aid!! Vill så gärna ha en men de är så dyra...och jag har redan en bakmaskin. Men ändå!!Det där med att inte komma i säng i tid känner jag väl igen:-) Är likadan själv. Helt hopplöst. Fast jag vet attt jag måste sova blir jag sittande uppe alldeles för länge!!Kramar!!

skriven
#20: Susanne

Kitchen Aid är så snygg så man vill baka hela tiden.

Hoppas det blev lite bakande för dig och att du gillade maskinen :)Kramar till er

skriven

Kommentera inlägget här :