En flicka!


På mors dag igår fick jag detta fina olivträd från Jimmy (samt ett gulligt kort och en påse geléhjärtan förstås) som skall stå ute på balkongen som nu blänker som om den vore ny efter Jimmys heroiska insats igår med skurmedel och olja :-)

Dagens RUL gick jättebra och det var såklart superspännande sekunderna innan barnmorskan kunde avgöra vad för kön vårt lilla knytte har (eller säger man är, jag blir inte riktigt klok på det...)! Å ena sidan betyder det ingenting alls men å andra sidan betyder det ju allt... Vem bor därinne som kommer att vara en så stor del av våra liv framöver???

Jag gissade ju på en flicka, har haft en känsla av att jag och Jimmy kommer att vara "tjejföräldrar" och se så rätt jag fick ;-) Nu känns det självklart att det är en liten ♥♥♥♥♥♥ som bor därinne, namnet är så gott som bestämt men det behåller jag för mig själv än så länge! Någon liten hemlis skall man ju ha :-)

För övrigt känns det jätteskönt att vi kan bocka av detta RUL och att allt ser bra ut hos vår lilla flicka, helt otroligt egentligen att man kan se alla hjärnans beståndsdelar, hjärta, aorta, magsäck, mjälten och... ja, you name it! Om inte detta är magi så vet jag inte vad som är det :-)

Nu skall jag röja lite här hemma efter kvällens middag, för Irmas del blev det köttgryta och ris medan vi åt falukorv och pasta. Ibland är det riktigt gott men det måste vara med mycket riven parmesan, ketchup och bostongurka till!

Ha en toppenmåndagskväll, kramar ♥

Kommentarer :

#1: Zandfa

Åååå!! Grattis vad spännande :) Jag vart så nyffis på namner men jag skulle också hålla de hemligt hihi. Skönt att se att allt är precis som De ska vara! Åå när blir Hon beräknad? Ååå ännu mer söt tjejkläder att shoppa;) misstänker iofs att de finns massa sött från storasyster kvar! Ha en Härlig kväll! Kramar

skriven
#2: Therese

åå grattis vad roligt! Mår du bra? så kul med syskon till er lilla tjej! Mysig att går på utltrajud glömmer aldig de tillället. kram

skriven
#3: Susanne

Åhh så roligt med en liten flicka till eller hade du gärna önskat en pojke. Jag vet att när vi fick den andra så ville jag så gärna ha en flicka då vi redan hade en pojke men det blev en liten pojke till och visst var man glad för den lille godingen ändå :o) Älskar mina grabbar men jag vet att när jag närmade mig fyrtio hade jag en längtan att få ett barn till men då var det flickan jag ville ha ;o)

Grattis och stora kramar

skriven
#4: Mia

Grattis!!Vad roligt att det blev en syster till Irma. Lite mer jämnfördelat med killar och tjejer nu i familjen då. :-DCicci har stått för pojkarna.Kram

skriven
#5: Louise

Å gumman, va roligt, Grattis!

Yiipiieyaay, en tjej!

Inte långt tills vi ses nu, ska bli så kul. :)

Kram

skriven
#6: Anna

Vad kul att det du trodde stämde. Ska bli spännande att få veta namnet ni valt sen när det blir dags. Kram

skriven
#7: carolina

grattis till tjejen, det väntar vi med :) visst är det coolt, vi såg hjärtats alla kamrar, magäscken med fostervatten i med mera :) coolt!!

skriven
#8: Susanne P

Så det blir en tös till?!

Så roligt!!!!!

Vad ni ska längta tills den kommer.

kram & ha en bra dag

skriven
#9: Anna - Starwoman ☆

Grattis än en ggn till lillasyster i magen =) Vad fick ni för föllossningsdatum för visst är det väl på ultraljudet man ser sådant?Kramis och grattis än en ggnPs, superfint träd du fick på morsdag! ds

skriven
#10: Anna - Starwoman ☆

Hahah - föllossningsdatum (låter lite göteborskt ;-)) menade såklart förlossning ;-)

skriven
#11: Emma

ÅH Grattis igen! : - ) Så underbart att få veta att liten i magen mår bra. Måste kännas som magi som du skriver i inlägget.Olivträd är himla fina! Är dom svårskötta? Skulle faktiskt vilja ha ett också.

Snäll Jimmy var som överraskade dig på Mors dag!Ha en fin kväll bloggisvännen min!KRAMAR

skriven
#12: Sofie

Grattis grattis till flickan!Sv: Ja en måndagslista eller vilken dag man vill är underbart att göra. Man får liksom tänka till och då kommer man på att man har det rätt så bra :)

skriven
#13: Emma

Stort grattis! Sött med två små tjejjor och väldigt praktiskt;)

skriven
#14: Annas inspiration

Åh vännen, vad roligt! STORT GRATTIS!

jag gissade alltså fel...Massor med kramar!

skriven
#15: Camilla

Fin mors dag present! Olivträd är verkligen underbara!Grattis till en liten flicka :-) Vi valde också att ta reda på könet, var för nyfikna ;-)Önskar dig en fin vecka!Kram/Camilla

skriven

Kommentera inlägget här :