En flicka!

publicerat i Bebis i magen 2;

På mors dag igår fick jag detta fina olivträd från Jimmy (samt ett gulligt kort och en påse geléhjärtan förstås) som skall stå ute på balkongen som nu blänker som om den vore ny efter Jimmys heroiska insats igår med skurmedel och olja :-)

Dagens RUL gick jättebra och det var såklart superspännande sekunderna innan barnmorskan kunde avgöra vad för kön vårt lilla knytte har (eller säger man är, jag blir inte riktigt klok på det...)! Å ena sidan betyder det ingenting alls men å andra sidan betyder det ju allt... Vem bor därinne som kommer att vara en så stor del av våra liv framöver???

Jag gissade ju på en flicka, har haft en känsla av att jag och Jimmy kommer att vara "tjejföräldrar" och se så rätt jag fick ;-) Nu känns det självklart att det är en liten ♥♥♥♥♥♥ som bor därinne, namnet är så gott som bestämt men det behåller jag för mig själv än så länge! Någon liten hemlis skall man ju ha :-)

För övrigt känns det jätteskönt att vi kan bocka av detta RUL och att allt ser bra ut hos vår lilla flicka, helt otroligt egentligen att man kan se alla hjärnans beståndsdelar, hjärta, aorta, magsäck, mjälten och... ja, you name it! Om inte detta är magi så vet jag inte vad som är det :-)

Nu skall jag röja lite här hemma efter kvällens middag, för Irmas del blev det köttgryta och ris medan vi åt falukorv och pasta. Ibland är det riktigt gott men det måste vara med mycket riven parmesan, ketchup och bostongurka till!

Ha en toppenmåndagskväll, kramar ♥