En hemlis...

publicerat i Min dag;


Några bilder från gårdagen. Till lunch köpte vi hem smörgåstårta från Erssons fisk i Sickla och innan middagen med vänner & Jimmys bror drog igång kom B & G över på ett glas bubbel och gav Jimmy jättefina presenter. Middagen glömde jag helt bort att fota, stod i köket halva kvällen och fixade med bl.a kvällens Coq au Vin (från Mannerströms Husmanskonst) men en bild på tårtan (som gick i åt i ett nafs, väldigt enkel & väldigt god) kom jag faktiskt ihåg att ta :-)

Söndagskväll igen, dagen efter makens födelsedag samt dagen före första februari 2010! Igår hade vi en riktigt mysig dag och kväll och idag har vi efter några timmar ute i det underbara vintervädret varit hemma och bland annat ätit pizza samt kollat på partiledardebatten på TV. Om jag skall avslöja en "hemlis" om mig själv så är det att jag ÄLSKAR debatter mellan två eller flera partiledare, allra bäst är det förstås om alla partiledare är med. Jag tycker att alla sju är riktigt duktiga retoriker och till skillnad från en del andra (vad jag hört tycks vissa har väldigt svårt för henne) så tycker jag nästan alltid att Maud Olofsson är riktigt underhållande att lyssna till, rakt på sak och lagom bitsk. Lite som en ettrig terrier, haha ;-) Annars tyckte jag nog Reinfeldt var bäst ikväll även om alla sju som sagt var pålästa, engagerade och underhållande att lyssna till. Det kan nog bli ett riktigt spännande valår, det här!

Nu skall jag läsa bloggar en liten stund, därefter blir det Rapport och sedan sängen. Kram på er och ha en bra start på nya veckan ♥