2010

publicerat i Carolines årskrönika 2010;

Januari började bra med några riktigt mysiga dagar i Göteborg med hela familjen, extra kul var det förstås att även syrran med familj var där så att vi kunde umgås allihopa (vi är ju fyra syskon med familjer varav min syster bor i Italien så det är inte så jätteofta vi träffas alla på samma gång).


I februari tog vi det ganska lugnt med god mat och något glas rött till helgerna... Fast den 23 februari (om jag inte minns fel) var det plötsligt slut med vinet för några månader framöver ;-)


Mars var ingen vidare månad ur ett bloggperspektiv sett, jag var urless på mina inlägg med recept (skrev mycket om mat i början på året) och dessutom mådde jag rätt så fysiskt dåligt... Så Jimmy muntrade upp mig så gott han kunde med fina paket ;-)


April var inte heller någon bloggmånad att minnas men i slutet av denna vårmånad valde jag att ge förklaringen till varför jag uppdaterat så dåligt under många veckors tid... Ett syskon till Irma växte i min mage, trots att jag mått rejält dåligt så var lyckan förstås total ♥


Maj var en riktig toppenmånad!!! Först och främst mådde jag mycket bättre och kunde börja njuta av graviditeten på riktigt och sedan innehöll månaden två kanonhärliga resor. Först till Barcelona med finaste vännen Maria och i slutet på maj åkte jag, Jimmy, hans bror Rasmus och Sophia till fantastiska Amsterdam! Och i slutet av månaden fick vi reda på att den lilla människan som bodde i min mage var en lillasyster till vår älskade Irma :-)


Sommartider, hej hej, sommartider!!! I juni var det så dags att låta flyttlasset gå ner till Västkusten och mitt älskade smultronställe Rågårdsvik på Skaftö, finns inget bättre ord för att beskriva den känslan än LYCKA...


Juli var fylld av mys på landet, på Öland och i Göteborg! Inser att jag låter som att jag är nyfrälst just nu men sommaren 2010 var till stora delar väldigt härlig :-)


Innan vi styrde kosan tillbaka till Stockholm i början på augusti hann vi med en tur till Jimmys syster (tillika min vän sedan många år) Jessica med familj på deras fina landställe utanför Ulricehamn. Väl tillbaka i Stockholm blev det bland annat en middagsdejt här i Sjöstaden med gulliga Anna som blivit en god vän under året!


I september kom brorsan upp till Stockholm en helg och vi blev bortskämda med gudagod mat som vanligt när man är i närheten av Henrik :-) I början på denna månad gifte sig också fina vännen Maria med sin Martin i Uppsala och ingen mindre än självaste Thomas di Leva höll i vigselcermonin, det var en underbar dag full av (kosmisk) kärlek ♥


I början av oktober slutade jag jobba och hade det ganska skönt hemma i väntan på lilla Majken! Tre veckor innan beräknad förlossning tog jag och Jimmy in en natt på Elite Hotel Marina Tower och njöt av god mat och lugnet före stormen ;-)


Så kom hon då till världen, vår älskade och efterlängtade dotter Majken Isabella den femte november klockan tio i tre på morgonen. Alldeles, alldeles underbar för att citera allas vår Askungen :-)


December 2010, dagarna rusar förbi med våra två tjejer här hemma! Mysiga mammafikor samsas med amningspass 24/7, bakning och annat pyssel och en hel del telefonsamtal med framförallt syrran om dagarna :-) Det är mysigt och jag tänker verkligen njuta av den här bebistiden som ligger framför mig under 2011!!!

Ja, så var vi snart inne på årets sista dag... Om vi inte hörs av under morgondagen så vill jag önska er alla en underbar nyårskväll och en riktigt skön start på 2011!!! Massor med kramar från er bloggvän Caroline ♥