MyKidoo


Morgonens Irma i en riktig modebloggarpose ;-) Nattlinnet invigdes igår kväll och kommer från webshoppen MyKidoo och som enbart säljer ekologiska kläder i underbar kvalitet. Tyvärr har alla plaggen (än så länge) trycket med ögonen på vilket är lite synd tycker jag men just detta nattlinne är ju jättegulligt. Lillan i magen har också fått ett, dock i sovpåse-variant så jag föreställer mig att de kommer att vara helt bedårande bredvid varandra i sina gulliga nattkläder om några veckor :-)

God morgon på er! Hur jag än vrider och vänder på morgonbestyren får jag alltid stressigt på slutet... Jag går upp halvsju varje morgon men plötsligt är klockan åtta och massor är kvar att göra! Vill helst inte gå upp tidigare men jag har börjat komma till insikt med att jag är en person som behöver två timmar på morgonen för alla bestyr (det tar förstås längre tid med barn i bilden än tidigare då man bara behövde ha koll på sig själv och sina egna rutiner) för att känna mig tillfreds och inte stressad. Så jag kanske skall börja ställa klockan på sex from imorgon då ;-)

Nu måste jag rusa, ha en härlig tisdag! Kramar ♥

Kommentarer :

#1: Marie - Den Moderna Familjen

Sött nattlinne! Blir nog ännu sötare bredvid lillasyster sen. Själv får jag hålla mig med sådana inköp så inte lillebror blir klädd i rosa, om en sådan kikar ut ;) Annars är det väldigt sött i syskon med samma (ibland).Jo tack här är en till som behöver 1,5-2h på morgonen!

skriven
#2: Linda - Inspiration, Inredning, Design

Vilket sött nattlinne! Kul när man kan matcha till både stora och små barn. Kommer nog bli jättesött bredvid varandra:)/Linda

skriven
#3: Annas inspiration

Ahh lilla Irma, ljuvlig i jättefint nattlinne.TACK söta du för hälsningen, dagarna går verkligen fort med en liten goding men det är helt uuunderbart att vara mamma :-) Njuter!Hoppas ni mår bra & stressa nu inte för mycket!

Många kramar

skriven
#4: sweetmama

Jag behöver tid på morgonen och går alltid upp två timmar i förväg. Hatar att komma nyvaken eller stressa. Sen vet jag att jag alltid kommer på saker att göra precis innan jag ska gå

skriven
#5: Rockermom, Anneli

Jag var likadan tidigare (med tiden)! Men nu gör jag så mycket som det bara går kvällen innan. Det är ju svårt att käka frukost då, men det finns alltid något man kan flytta till kvällen/dagen innan. Typ välja kläder... Fixa frukost så den är klar i kylen osv..Hoppas du slipper kliva upp i ottan i fortsättningen, för sova på morgonen är ju det bästa!HÄRLIG BLOGG DU HAR FÖRRESTEN :)

skriven

Kommentera inlägget här :