Heltid // deltid

publicerat i Irma;

Kolla in gosungen säger jag bara!!! Jimmy tog en bild med mobilen för en stund sedan när han och Irma åkte till Sportoptik på Kungsgatan (de rekommenderade den affären igår på sjukhuset, de har tydligen ett stort utbud av glasögon och kunnig personal just för utprovning av glasögon för småttingar). Åhhh, vad jag längtar till att glasögonen kommer om drygt 10 dagar så att Irma äntligen får hjälp att stabilsera upp synen. Tydligen är hon rejält översynt på bägge ögonen (mest på höger dock) så det känns ju superskönt att hon får möjlighet att se bättre inom en snar framtid :-) Älskade unge, min alldeles egna prinsessa med små rosa glasögon som är så liten och ändå så stor på samma gång ♥♥♥

Hej på er! Idag jobbar jag över men imorgon går jag ner på 80 %, jag känner verkligen att jag inte orkar/kan jobba heltid just nu. Med knappt två månader kvar till beräknad förlossning är andningen tung, kroppen är tung och jag blir trött betydligt fortare än tidigare. Lite surt känns det förstås att gå ner i lön igen men samtidigt är det här ett bra beslut som jag fattat tidigare idag, det känner jag i hjärtat ♥ Ni som följer min blogg vet ju att jag inte är så duktig på att prioritera mig själv och ta det lungt så jag är faktiskt riktigt stolt över att jag bestämt mig för detta. Bebisen i magen är så mycket viktigare än att gå med ett ständigt dåligt samvete över att inte prestera tiptop på jobbet just nu!!!

Nu skall jag jobba en liten stund till innan jag åker hem tillsammans med några godbitar från Bruka Design som inhandlades tidigare idag :-) Kram på er & ha en mysig kväll!