image139
Hej bror! Kan du inte köpa tågbiljetter och komma upp snart, det hade varit så roligt! Tänk vad kul vi hade för två år sedan när vi festade loss en helkväll på stan, det vill jag göra om :-) Och Mikael: jag tjatade lite på A häromdagen att ni också skall komma snart, tänk vad mysigt om ni kunde komma över lucia!

Hej på er! Sitter på jobbet och "fixar lite", Jimmy är ledig idag så då passade jag på att coacha klockan åtta i morse. Det gick jättebra och jag slås ofta av tanken på att jag verkligen har hittat mitt drömjobb! Det är så här det skall kännas när man hittat rätt i arbetslivet: det skall vara glädjefyllt, utvecklande, bra stämning bland kollegor och att man är nöjd med sina villkor. Alla människor har oanade inneboende styrkor och man kan verkligen förändra sitt liv (tankar, känslor och beteenden), ibland med professionellt stöd och ibalnd med egna krafter. Det är häftigt tycker jag ♥


Ha en toppenfredag, kramar!

Bilden är lånad från finest.se

cecilia

Vill du inte att jag skall komma ?

Carolines hemligheter

Äsch, hoppet om dig har jag gett upp redan ;-)

jessi

Visst är det underbart att ha ett yrke där man jobbar med människor på ett positivt sätt, att man får känna att man är med och utvecklar andra!

Jag älskar ju också mitt jobb massor, kul att det finns andra som brinner för det de gör!KRAMISAR

Miia - There´s no place like home

Vilka fina syskon! =)Angående hotell i Göteborg, så har vi bara bott på Elite Plaza. Riktigt bra hotell! Rummen är bra med minibar & fräscha badrum. Personalen är hur bra som helst & bemöter en alltid på ett trevligt sätt. Så Elite Plaza rekommenderar jag varmt ;)Ha en mysig fredagkväll! KRAAAM

Carolines hemligheter

Jessi:

Ja, man vet när man hittat rätt :-) Och även om det är tuffa tider idag så finns det alltid möjligheter på ett eller annat sätt att förbättra sin situation om man inte är nöjd, hoppas att alla därute som inte är riktigt tillfreds med sin situation finner kraft & mod att göra små eller stora förändringar!Kram & ha en skön lördag :-)

Carolines hemligheter

Miia:

Tack, det skall jag hälsa brorsan också :-) Och tack för tipset, jag har aldrig bott på Elite Plaza men varit där några gånger och hälsa på andra, det är riktigt fint och med bra läge! Undrar om de har några bra erbjudanden över jul & nyår, kan tänka mig att det är ganska dyrt där annars.Ha en skön lördag, kram!!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress