28 oktober 2009

Hemfrid

Min dag


Jag vet inte riktigt hur jag tänkte när jag köpte en vinteroverall i storlek 92 till Irma från PoP som dessutom har ganska stora storlekar. Irma ser ut som en liten räka i denna jätteoverall, den lär vara lagom i storlek någon gång till sommaren skulle jag tro... Så då fick jag köpa en ny uppsättning med vinterkläder i storlek 86 häromdagen, förhoppningsvis funkar overallen till nästa vinter också (den är ju ok när hon bara sitter i vagnen) och den är ju väldigt fin och skön i alla fall :-)


Åh, vad jag längtar efter att Bugaboon skall bli funktionsduglig igen, vi skall få ett nytt chassi till den och förhoppningsvis kommer det i veckan. Just nu får Irma åka i sin Chicco Liteway eller i vagn nummer tre som vi fick av min tandhygeinist (inte dåligt va att ha en så snäll tandhygeinist, jag klagade inför henne om att Bugaboon var så svårkörd när det var snö i vintras och då fick vi en av hennes vagnar, supersnällt) och som är riktigt rejäl med stora hjul. Så några fler vagnar blir det nog inte på ett tag framöver :-)

Ett snabbt inlägg så här på förmiddagen hinner jag nog med :-) Skall jobba några timmar, mamma åker hem i eftermiddag så resten av veckan blir det mys hemma med Irma. Och städning kan tilläggas, mamma är jättesnäll och fixar lite hemma när Irma sover men golven är i akut behov av dammsugning och våttorkning. Jag har på börjat projekt "övertala Jimmy om att vi skall anlita en städfirma varannan vecka" och det ser inte helt mörkt ut ;-) Jag har flera vänner som gjort det på senare tid och det verkar vara värt varje krona (med ROT-avdraget blir det dessutom inte speciellt dyrt). Har ni någon erfarenhet av städhjälp (exempelvis Hemfrid)?

Kram ♥
johanna

God förmiddag!Vad blev det för andra vinterkläder då? Overallen kan hon säkerligen ha nästa vinter :-)Väldans fin är den ju!

Vi har oxå pratat om städning varannan vecka och väntar bara på att firman ska komma hem med offertförslag, så himlans skönt :-)

kram kram

Carolines hemligheter

Hej! Det blev skalbyxor & jacka från PoP också samt tjocka vantar och tofflor därifrån och mössa från Villervalla :-) Det enda vi behöver nu är riktiga vinterskor, vart har ni köpt skor någonstans?Ring i morgon om du kan så vi får prata lite, kramkram & hälsa familjen!

Ann-Louise

Hoppas hon kan ha den senare i stället.Låter skönt med städhjälp men här blir det nog ingen även om jag vill ibland. Men ROT avdraget är ju bra! Berätta gärna sen vad det kostar!Kram

Bella

Så söt hon är lilla Irma :)Städhjälp låter ju inte fel, har haft kunder på jobbet som utnjyttjat ROT-avdraget till det och varit jättenöjda!!Har inte läst något av Helena, men det ska jag absolut se till att göra, tack för tipset!Hoppas du haft en bra dagKramar Bella

Anna - Starwoman ☆

Städhjälp börjar jag snegla åt mer och mer också och har också bara hört positivt om det, tål att tänkas på helt enkelt =)Jag tar gärna ett glas vin med dig, ikväll hinns det dock inte för klockan är redan sju och jag kom precis hem, men gärna en annan gång framöver, vore kul =)Ha en mysig kväll!Kramar

cecce

Vi har städhjälp här hemma. Från början tre timmar varannan vecka men har nu utökat till varje vecka. Det är superskönt och värt varenda krona tycker jag!! Å som du själv säger - det blir inte så dyrt med rotavdraget. Det finns klart stora prisskillnader bland städbolagen. Just Hemfrid är säkert jättebra men nog ganska dyra. Eller?Ha en fin fredag och I kommer garanterat att växa i overallen!Kram

Caroline

Låter som det är fler än jag som är sugen på städhjälp eller redan gjort slag i saken. Jag kollade runt lite igår och det är nog värt att ta in flera offerter, precis som du skriver Cecce så finns det ganska stora prisskillnader.

Kram på er och ha en toppenfredag!

städföretag

Ett bra, ärligt och billigt städföretag når du på:

073-9960314En gammal anställd på Hemfrid som driver det, jätteduktig kvinna.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress