Varde ljus!

publicerat i Min dag;

Irma på ärten! Irma hade det bra på Mio igår, här är hon förevigad uppe på ett lass med mattor :-)

God morgon!
Efter en natt med inte speciellt bra sömn känner jag mig ändå ganska utvilad, hoppas att känslan håller i sig hela denna Haloweenlördag. Idag står inget speciellt på agendan förrän till eftermiddagen/kvällen då vi skall ut på middag till Värmdö och träffa Jimmys familj, mysigt!

Igår åkte vi till Heron City för ett besök till Barnbutiken där vi hämtade ett nytt chassi till barnvagnen, vilken bra service från Bugaboo att få ett helt nytt chassi skickat från Holland när en skruv lossnat. Därefter gick vi till Mio och köpte två lampor, en ny matta  till hallen samt en (rosa såklart) Saccosäck och en pall/förvaringslåda till Irma. Det blev superbra, vi har haft så dåligt med belysning här hemma och skillnaden blev riktigt stor. Jag vet att designerparet Simon & Thomas brukar trycka på hur viktigt det är med belysning och de har verkligen rätt, det gör stor skillnad för ett hem. Jag försökte ta bilder igår men de blev inte bra, gör ett nytt försök senare idag :-)

På kvällen var vi lite crazy här hemma och gjorde något som vi förmodligen var helt ensamma om i Sverige... Eller inte ;-) Idol & fredagsmys blev det förstås, vi brukar roa oss med att kika över gatan in i alla lägenheter för att konstatera att i varje hem där man ser en TV står samma kanal på klockan åtta på fredagskvällarna :-)

Nu blir det frukost, puss & kram & skön lördag ♥