Så här blev det!Godkväll, 40 minuter kvar innan sommaren börjar :-) Nästa vecka ser ganska lugn och skön ut, det som är inbokat är jobb på fredag samt hela fyra läkar/tandläkarbesök för mig och Irma. På onsdag kommer lilla mamma upp igen och det blir mysigt.

Jag har ju inte visat bild på min nya frisyr ännu, denna är tagen förra söndagen då vi hade en riktigt kul utekväll i Puerto Banus. Bilden är jag inte helnöjd med men frisyren syns ju i alla fall :-)

Nu skall jag fixa lite här hemma och sedan är det sovdags. Vi skall upp i ottan i morgon, usch och fy ;-) Klockan 08.30 kan ni väl skänka mig en varm tanke då jag skall laga två hål. Usch och fy igen!!!

Kram och sov gott ♥

Kommentarer :

#1: Ann-Louise

Men Jimmie då...!! Hur kunde det ske ;-)

Måste erkänna att jag flaggat lite för Mors dag innan...lika bra det ha, ha!

Roger glömde nästan vår första förlovningsdag så han rusade ner till macken och köpte en billig klocka jag aldrig använde...inte bättre det!Så fint med lugg! Nu ser man hur lik Irma är dig på den bilden. Ska tänka på dig i morgon hos tandis. Själv ville jag bli tandsköterska ett tag och pryade där så jag tycker det är helt OK att gå dit. Har man fött barn så klarar man det mesta = gammal klyscha!Kramar

skriven
#2: Caroline

Jag vet, det är helt oacceptabelt ;-) Nästa år skall jag prata om denna högtidsdag flera veckor innan så jag kallt kan räkna med frukost på sängen och några vackert inslagna paket :-)Haha, en klocka från macken var ju jätteroligt. Det måste ni fnissa åt än idag :-)Ja, efter en förlossning känns inte hållagning lika läskigt. Jag tänkte använda mina kunskaper i profylaxandning vid behov, kan nog hjälpa lite :-)Sov gott, kramkram!!

skriven
#3: johanna

God morgon!

Jag ska tänka på dig 8.30... usch tycker inte heller om att gå till tandläkaren!

Jag ringer dig senare idag och hör hur det har gått :-)

Kram kram

skriven
#4: Annas inspiration

Så snygg du är i håret & ja hela du är FIN :-)Hoppas besöket hos tandläkaren gick braKram Anna

skriven
#5: Caroline

Johanna:

Hoppas att du har det mysigt med mammorna :-) Vi hörs senare eller i morgon, kramis!

skriven
#6: Caroline

Anna:

Tack så mycket, vad gullig du är!Tandläkarbesöket gick bra trots att jag tycker att det är lite läskigt att borra... Så nu är jag 1700 kronor fattigare men två hela tänder rikare ;-)Hoppas att du har en bra dag, kramkram!!

skriven

Kommentera inlägget här :