Irma älskar att bläddra i böcker och noga studera alla bilder. Här sitter hon på Louises veranda (igår) och "läser" Babar :-)

Dagarna rusar förbi här i Rågårdsvik, solen gassar och dagtid är vi faktiskt inne ganska mycket med Irma. Varje morgon går jag, Jimmy och Irma en långpromenad innan det blir för varmt ute och på kvällarna blir det en runda till. Min stora passion förövrigt är att lösa korsord vilket jag gör på verandan så fort det ges möjlighet. Helst skall jag ha ett stort glas iskall jordgubbssaft bredvid mig också, det är en riktig höjdare :-)

Jimmy är pappaledig nu i fem veckor och jag har semester, förutom att vara här så kommer vi att åka ner till Göteborg några dagar samt till Öland där vi kommer att vara med Berit och Göran under vecka 29. Det är underbart att ha så många veckor tillsammans innan vardagen börjar igen. Jimmy är dessutom väldigt glad över att han nyligen rott hem sitt drömjobb på ett stort amerikanskt företag efter en lång rekryteringsprocess (sex intervjuer) och kommer påbörja detta i augusti. Jag kommer förmodligen att jobba två dagar i veckan under hösten samt vara fortsatt föräldraledig året ut.

Nu skall jag nog ta en glass (Hemglassbilen kommer en gång i veckan och ända sedan barnsben har det varit ett obligatoriskt inslag att traska dit och köpa hem några påsar blandade glassar att fylla frysen med) och lägga mig i en solstol på altanen med mitt senaste korsord. Hoppas att ni har en underbar kväll, puss på er ♥
johanna

Åh vad härligt ni verkar ha det! Och så söt Irma är :-)

Och Grattis till jobbet Jimmy!!!

Visst är det härligt att få vara lediga länge ihop... vi njuter för fullt. Nu blir det snart morgondopp med medhavd frukost :-)

Ha en underbar dag i solen! Kramar

Caroline

Hej vännen! Välkommen tillbaka från Kroatien, kan tänka mig att ni har haft det underbart :-) Kommer ni att vara hemma ett tag nu eller vad står näst på semesteraganden? Kan du träffas den 10 juli, jag kan fixa så att vi är i GBG då, hade vart så kul om vi kan ses alla fyra snart! Stor kram i sommarvärmen och hälsa familjen :-)

Mia Kusin

Grattis Jimmy. Vad kul!Ni har ju tur med vädret. Hoppas vi får lika härligt väder när vi kommer upp och hälsar på.

Klara

Grattis till drömjobbet Jimmy!

Caroline

Mia:

Vädret är underbart här uppe, hoppas verkligen att det håller i sig! När kommer ni, vi åker hem i slutet på juli. Hoppas att vi hinner ses.Jag skall kolla in Tupperwaresortimentet i dagarna, idag åker de andra hem i några dagar så då blir det lite lugnare här uppe ;-) Så då hinner jag nog kika igenom i lugn och ro.Ha en skön dag, kram!

Caroline

Klara:

Jimmy hälsar och tackar :-)

carro

åå vilken söt bild :))skulle du vilja rösta på mig som veckans blogg på www.metrobloggen.se/adara, skulle bli sjukt glad då :)Du får ha en super bra dag!Kramar

Carro

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress